Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucul care ajută la curăţarea ficatului şi a rinichilor. Lidia Fecioru, despre beneficiile acestei băuturi

Publicat:

Daca ai probleme cu rinichii sau cu ficatul, afla ca exista un suc care te ajuta la curațarea acestor doua organe. Mulți cunosc fructul din care se obține acest suc, insa nu mulți știu care sunt beneficiile acestuia. Ei bine, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta a vorbit despre ce beneficii are aceasta bautura.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emi și Cuza pașesc pe scena Te cunosc de undeva!  in ritmuri de Afrobeat și vor interpreta o piesa care a fost luni bune in varful clasamentelor muzicale. Cuza: „Doamne ajuta, maica!”

17:45, 03.05.2024 - Cea de-a douasprezecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii poarta pe Emi și Cuza pe ritmuri afrobeat, dupa ce, la finalul ediției anterioare, ruleta le-a dezvaluit ca vor avea de interpretat o piesa care a fos

Trei bauturi care elimina pofta de dulce. Sunt sanatoase și te ajuta sa te menții in forma

08:45, 29.04.2024 - Trei bauturi sunt un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca. Ele elimina pofta de dulce din organism și au foarte multe beneficii. Nu au deloc zahar și te ajuta sa te menții in forma, dar mai ales sa scapi de kilogramele in plus. Iata ce trebuie sa bei.

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala și timp timp investit

21:30, 28.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Bautura care te ajuta sa dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibila in 2 luni

20:30, 26.04.2024 - Rețeta smoothie-ului „Oat-Zempic”Smoothie-ul „oat-zempic” este extrem de simplu de preparat, necesitand doar cateva ingrediente accesibile:240 ml apa45 g ovazUn varf de scorțișoaraUn strop de limeToate aceste ingrediente sunt amestecate impreuna, rezultand o bautura ușor de realizat, care a capturat…

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Estul Canadei, lovit de o furtuna de zapada „istorica”. A fost mobilizata armata pentru a ajuta la curațarea drumurilor

10:10, 06.02.2024 - Cea mai estica provincie canadiana a fost paralizata de zapada in urma unei furtuni „istorice”, stratul de zapada avand un metru in weekend, ceea ce a determinat autoritatile locale sa cheme armata pentru a ajuta la curatarea drumurilor, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?