Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Se reduce distanța dintre Hillary Clinton și Donald Trump (sondaj)

Publicat:

Distanța dintre candidata republicana și cel republican s-a redus dupa ce a devenit aproape sigur ca miliardarul american va obține investitura partidului sau pentru alegerile prezidențiale, potrivit unui sondaj publicat vineri, relateaza AFP.

Conform sondajului CBS News/New York Times, 47% dintre votanții înregistrați ar vota-o pe și 41% pe .

Luna trecuta, fostul secretar de stat avea un avans de zece puncte în fața rivalului sau într-un sondaj comandat de CBS News.

Ultimul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Procesul penal al lui Donald Trump a ajuns in ultimul act. Ce se va intampla in continuare

13:20, 28.05.2024 - Primul proces penal al lui Donald Trump a ajuns la ultimul act, avocații ambelor parți fiind pregatiți marți sa iși expuna pledoariile finale ca jurații sa delibereze și sa dea un verdict care ar putea face istorie, comenteaza CNN.

Duel la distanta intre Trump si Biden: s-au numit „ratat" și „escroc"

03:31, 20.05.2024 - Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sambata, in Texas, in fata unor sustinatori a armelor, la fel cum actualul presedinte l-a catalogat pe rivalul sau republican drept "dezechilibrat", din Georgia, unde face campanie in randul alegatorilor afro-americani, relateaza AFP.…

S-au scos „armele” in campania electorala din SUA. Donald Trump si Joe Biden s-au atacat de la distanta

10:00, 19.05.2024 - Campanie electorala „murdara” in SUA. S-au scos armele „grele”. Donald Trump l-a numit din nou pe Joe Biden drept un „escroc”, sambata, in Texas, in fata unor sustinatori a armelor. Iar Biden l-a catalogat pe rivalul sau republican drept „dezechilibrat”, in Georgia, unde face campanie in randul alegatorilor…

Blocul politic ce vrea sa redefineasca Europa și SUA: Trump și Orban dau fiori Occidentului prin ultimul anunț

00:35, 27.04.2024 - Donald Trump este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA intr-un mesaj video difuzat vineri, relateaza Reuters, relateaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?