Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: O profesoară ce pretindea că este de culoare, suspendată din funcție de Universitatea George Washington

Publicat:

, o profesoara de facultate care a pretins ca este de culoare, când de fapt are pielea altba, a fost suspendata pentru cel puțin 6 luni din funcție de Universitatea George Washington, unde este angajata.

Krug, ce provine dintr-o familie evreiasca din , preda și a Diasporei africane ca profesor asociat, scrie ANSA, preluata de Mediafax.
Recent a publicat un eseu istoric despre sclavie, intitulat &"Modernitați fugitive&", pe care în prefața îl dedica &"stramoșilor necunoscuți&" din &"Angola sau Brazilia&".
În recenta sa…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directoarea Ansambulului Național „Joc”, suspendata din funcție

11:11, 14.06.2024 - Ministerul Culturii efectueaza o ancheta de serviciu, dupa ce dansatori ai ansamblului național „Joc” au dansat la forumul de la Sankt-Petersburg, unde au participat masiv reprezentanții blocului Victorie, controlat de fugarul Ilan Șor. In perioada investigațiilor, contractul cu directoarea interimara…

Profesoara care preda lecții de viața prin muzica. Elevii ei sunt evaluați in stilul Vocea Romaniei

23:25, 28.05.2024 - Antoaneta Luchian iși provoaca elevii sa iși depașeasca limitele la ora de muzica, dar și la clubul de dezbateri pe care l-a creat, iar rezultatele sunt extraordinare. Copiii invața sa cante la un instrument, dar și cu vocea, iși depașesc frica de a vorbi in public și iși expun cu claritate ideile.

Profesoara care preda Fizica prin intrebari. Daniela Țepeș: „Am plecat de la lumea in care traiește copilul“

22:50, 28.05.2024 - Daniela Țepeș preda Fizica prin metoda investigației, construind in mintea elevilor raspunsurile la intrebarile pe care le pune despre fenomenele fizice. Pornește de la realitatea cotidiana a copiilor și folosește experimente virtuale, prin care aceștia invața prin explorare și descoperire.

Protest in Vama Veche, astazi, 2 mai 2024, dupa decizia CSM. Judecatoarea lui Vlad Pascu, Ancuța Popoviciu, nu a fost suspendata din funcție: "Justitia pare sa fie oarba si surda"

13:30, 02.05.2024 - La doar cateva zile dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a decis ca judecatoarea lui Vlad Pascu, Ancuța Popoviciu, sa nu fie suspendata din funcție, un protest are loc astazi, 2 mai 2024, in Vama Veche. Oamenii nu sunt mulțumiți de modul in care se desfasoara procesul lui Vlad Pascu, tanarul…

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Zi decisiva pentru judecatoarea Ancuta Popoviciu! Va afla daca este suspendata din funcție. Ce se intampla cu procesul lui Vlad Pascu

09:00, 24.04.2024 - Este o zi decisiva pentru judecatoarea Ancuta Popoviciu! Va afla daca este suspendata din funcție. Iata ce se intampla in aceste momente cu procesul lui Vlad Pascu, tanarul care a provocat accidentul de la 2 Mai!

Profesoara de romana care a spus ca „Luceafarul“ este roman, evaluata de Inspectoratul Școlar. Preda la cel mai bun colegiu din Buzau

19:10, 19.04.2024 - Este departe de a se incheia scandalul izbucnit la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzau, din cauza unei profesoare de limba romana care a facut mai multe greșeli de exprimare la clasa. Ea și-a uimit elevii atunci cand le-a spus ca poezia „Luceafarul” este roman.

Cum a ajuns Marea Britanie la Turneul Preolimpic, pe un loc tanjit și de Romania: „Le-am scris pe WhatsApp!” » Umilințe in primele doua meciuri

16:05, 13.04.2024 - Naționala de handbal feminin din Marea Britanie a primit o invitație neașteptata la Turneul Preolimpic din Ungaria. Romania spera sa completeze locul lasat liber de Camerun. Competiția de handbal feminin de la Jocurile Olimpice va avea la start 12 națiuni. Franța, Danemarca, Angola, Coreea de Sud, Brazilia…


Ce parere ai despre aceasta stire?