Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA: Carly Fiorina abandonează cursa pentru alegerile primare republicane (comunicat)

Publicat:

Fosta șefa la , , a anunțat miercuri ca se retrage din cursa pentru alegerile primare republicane pentru , dupa ce s-a plasat pe locul șapte in cu o zi inainte, relateaza AFP.

"Deși mi-am suspendat candidatura astazi, voi continua sa ma deplasez în țara pentru a lupta în numele acelor americani care refuza sa accepte un status quo ce nu mai funcționeaza pentru ei", a declarat într-un comunicat.

La 61 de ani, singura femeie în cursa pentru alegerile primare republicane este al…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nikki Haley, singura contracandidata a lui Trump, pune capat cursei la fotoliul de la Casa Alba, dupa competiția in alegerile primare

19:05, 06.03.2024 - Fosta ambasadoare americana la ONU Nikki Haley se pregateste sa puna capat campaniei sale in vederea obtinerii investiturii republicane in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie si sa-l lase pe fostul presedinte Donald Trump singur in cursa, scrie news.ro .

CNN: Nikki Haley iși va anunța retragerea din cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA

14:11, 06.03.2024 - Nikki Haley urmeaza sa isi anunte miercuri retragerea din cursa pentru Casa Alba, potrivit postului CNN, o decizie care ii va asigura fostului presedinte Donald Trump nominalizarea republicana si o noua confruntare cu actualul presedinte, democratul Joe Biden, in noiembrie.

Donald Trump a pierdut pentru prima oara la alegerile primare republicane. Cine e femeia care l-a invins

07:16, 05.03.2024 -  Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal. Dar ea este prima femeie care a castigat un scrutin primar republican din istoria SUA.Cu toate acestea, Trump are un avans urias in fata lui Haley si este posibil sa se confrunte cu Joe Biden la alegerile din noiembrie.CBS relateaza ca Haley a castigat…

Miza reprezentata de alegerile primare din „Marea Marți” pentru alegerile din SUA

22:20, 04.03.2024 - Anul acesta, runda de alegeri primare din „Marea Marți” cade pe 5 martie. In aceasta faza a alegerilor primare, 15 state americane voteaza simultan pentru a alege candidatul republican, respectiv democrat ce va intra in cursa pentru Casa Alba in noiembrie.

Donald Trump a pierdut pentru prima oara la alegerile primare republicane. Cine e femeia care l-a invins

08:21, 04.03.2024 -  Ea a pierdut in Carolina de Sud, statul sau natal. Dar ea este prima femeie care a castigat un scrutin primar republican din istoria SUA.Cu toate acestea, Trump are un avans urias in fata lui Haley si este posibil sa se confrunte cu Joe Biden la alegerile din noiembrie.CBS relateaza ca Haley a castigat…

Nikki Haley l-a invins pentru prima data pe Donald Trump la alegerile primare republicane. A castigat in Washington DC

08:20, 04.03.2024 - Nikki Haley l-a invins pe Donald Trump la alegerile primare republicane din Washington DC, prima sa victorie in fata fostului presedinte in campania din 2024 pentru a deveni candidatul republican la presedintie, transmite BBC.

Trump a castigat alegerile primare republicane in Carolina de Sud, zdrobind-o pe Nikki Haley in statul ei natal

10:15, 25.02.2024 - Donald Trump a castigat alegerile primare republicane din Carolina de Sud, in fata rivalei sale, Nikki Haley. Desi votul a avut loc in statul natal al lui Haley, fosta guvernatoare nu a avut nicio sansa in fata republicanului. Totusi, Haley nu se va retrage din cursa. Aceasta mai are o sansa la super…

Trump caștiga alegerile primare republicane din Carolina de Sud, statul contracandidatei sale

08:50, 25.02.2024 - Donald Trump a caștigat alegerile primare republicane din Carolina de Sud. Victoria obținuta chiar in statul de origine al contracandidatei sale ii consolideaza poziția lui Trump. Totuși, rivala Nikki Haley susține ca „nu renunța la lupta”.


Ce parere ai despre aceasta stire?