Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Ţestoasele gigant din Galapagos care trăiesc în zone populate sunt rezistente la antibiotice

Publicat:

Opt antibiotice sunt mai putin eficiente pentru testoasele gigant din Galapagos care traiesc in arhipelagul ecuadorian cu acelasi nume, datorita contactului cu oamenii, a anuntat luni Fundatia "" (FCD) potrivit concluziilor unui studiu, scrie AFP.

Broastele testoase care isi impart habitatul cu oamenii, in special in zonele agricole, urbane si turistice, prezinta o cantitate mai mare de bacterii rezistente la antibiotice de uz uman sau veterinar, potrivit acestui studiu, potrivit agerpres.ro.

"Cele care traiesc in zone indepartate si fara interactiunea cu oamenii

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aventurile unui biolog in jungla Amazonului. Alexandru Stermin, in cautarea sensului vieții: „Oamenii din trib traiesc in Rai“

08:06, 12.05.2024 - Alexandru Stermin a cautat raspunsuri la marile enigme care i-au bantuit pe oameni dintotdeauna – moartea, sensul vieții, libertatea, dragostea – in biologie, teologie, filozofie, psihologie. O parte din raspunsuri le-a gasit in știința, in carți, iar o alta parte, in aventurile sale din jungla.

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Satul din Romania in care oamenii traiesc fara curent și telefoane, doar cu credința: „Daca te rogi cu dragoste, ține și de foame”

18:20, 05.05.2024 - Intr-un sat izolat din inima Munților Buzaului, viața bate in ritmul simplu al credinței și al armoniei cu natura. Aici, oamenii au ales sa lase in urma civilizația și confortul orașului pentru a-și dedica viețile lui Dumnezeu și pentru a trai in pace și liniște. Cu ajutorul parintelui Mihail, acești…

De ce oamenii care postesc traiesc mai mult. Explicațiile științifice, prezentate de specialiștii in longevitate ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

14:40, 30.04.2024 - Intr-o lume in care oamenii iși doresc sa traiasca mai mult și sa imbatraneasca intr-un mod sanatos, postul devine un subiect tot mai interesant pentru cercetatori și pentru cei preocupați de longevitate. Dar ce ne spune știința despre legatura dintre pos

Oamenii care traiesc in orașe iși pierd incet-incet capacitatea de a digera fructele și legumele

17:45, 24.03.2024 - Oamenii care traiesc in orașe iși pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele, reiese dintr-un nou studiu. Acest lucru este cauzat de lipsa de fibre din dietele occidentale industrializate.

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 


Ce parere ai despre aceasta stire?