Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Planeta Marte antică ar fi avut un mediu plin de organisme microscopice care şi-ar fi provocat dispariţia

Publicat:

Este posibil ca antica sa fi avut un mediu capabil sa adaposteasca o lume subterana plina de organisme microscopice, au anuntat luni cercetatorii francezi. Insa, daca au existat, aceste forme de viata simple ar fi alterat atmosfera atat de profund incat ar fi declansat o era glaciara martiana si s-ar fi stins singure, au concluzionat cercetatorii.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu (>30 de ani): alimentele ultraprocesate sunt asociate cu un risc mai mare de deces timpuriu

11:25, 12.05.2024 - Tot mai multe dovezi coreleaza alimentele ultraprocesate cu un risc mai mare de a dezvolta anumite boli (obezitate, boli de inima, diabet și cancer intestinal), dar puține studii pe termen lung au examinat pana in prezent corelațiile cu toate cauzele și cauzele specifice de deces, in special din cauza…

Cancerul poate fi provocat de o dieta nesanatoasa?

10:31, 10.05.2024 - Cercetatorii din Singapore si din Marea Britanie au descoperit, in urma mai multor studii, un mecanism care explica de ce aparitia cancerului este asociata cu o dieta nesanatoasa sau cu afectiuni metabolice necontrolate.

Ploile care au provocat inundații record in Emiratele Arabe Unite și Oman au fost cauzate de schimbarile climatice (studiu)

21:50, 25.04.2024 - Schimbarile climatice reprezinta explicatia "cea mai probabila" pentru ploile diluviene care s-au abatut saptamana trecuta asupra Emiratelor Arabe Unite si a Omanului, au afirmat cercetatorii din reteaua World Weather Attribution (WWA) intr-un studiu publicat joi, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Locuitorii unui oraș, disperați de mirosul insuportabil provocat de o fabrica de ulei. Garda de Mediu, in control

14:30, 21.03.2024 - Locuitorii din Valea Orașului (Galați) s-au plans, in nenumarate randuri, de mirosul insuportabil care provine, in ultima perioada, de la fabrica de ulei din zona. Garda de Mediu a mers in control și a dat amenzi usturatoare.

Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu

21:51, 02.03.2024 - Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult – studiu Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma…

Care este varsta maxima pana la care poate trai un om - Studiu

05:40, 24.02.2024 - Cercetatorii din Olanda au efectuat un studiu amplu și de lunga durata pentru a determina varsta maxima pana la care poate trai un om. Cercetatorii au sugerat ca este puțin probabil ca un om sa traiasca mai mult de 115 ani, durata maxima de viața pentru o femeie ajungand la 115,7 ani, in timp ce barbații…


Ce parere ai despre aceasta stire?