Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Peste jumătate dintre adolescenţi trăiesc în ţări în care sănătatea le este grav ameninţată

Publicat:

Peste jumatate dintre adolescenti si adultii tineri traiesc in tari in care sanatatea lor este grav amenintata, in special in Africa sub-sahariana si in regiunea Asia-Pacific, a conchis un studiu, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Actiunile Aston Martin au scazut miercuri cu peste 12% din cauza pierderilor care aproape s-au dublat in primul trimestru

07:55, 02.05.2024 - Actiunile au scazut cu peste 12% la Londra, inainte ca pierderile sa se restranga la 6,4%. Pierderea ajustata inainte de impozitare aproape s-a dublat, la 110,5 milioane de lire sterline (137,8 milioane de dolari), comparativ cu o pierdere de 57,3 milioane de lire sterline in anul precedent. Analistii…

Medic, despre sanatatea orala in Romania

11:00, 11.04.2024 - Profesorul Mihai Juncar afirma ca, in ceea ce priveste sanatatea orala, Romania are de recuperat prin comparatie cu statele din vestul Europei. In schimb, prin comparatie cu alte zone, cum ar fi Africa sau unele parti ale Asiei, Romania se „poate lauda” din acest punct de vedere. „Daca ne comparam…

Distracție inconștienta pe o șosea din Suceava. Adolescenți ieșiți pe jumatate dintr-o mașina, filmați in trafic VIDEO

15:36, 09.04.2024 - Cațiva adolescenți au fost filmați de un șofer in timp ce ieșeau pana la brau pe geamurile unui autoturism care se deplasa cu viteza pe o șosea din Suceava. Ei nu par sa conștientizeze ca gestul lor teribilist s-ar fi putut incheia cu o tragedie.

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatați funcția creierului la adulții in varsta, potrivit unui studiu recent

15:55, 01.04.2024 - Nutriționiștii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala și sanatatea creierului pot fi imbunatațite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatați funcția creierului la adulții in varsta.

Schimbare majora a cotelor de piața IPO globale din ultimii cinci ani

15:00, 01.04.2024 - Studiu EY Anul a debutat intr-o nota de optimism prudent, pe fondul unei revigorari punctuale, dupa o perioada de stagnare. Piețele IPO de pe continentul american și din regiunea EMEIA au inregistrat un start promițator in 2024, majorand valoarea tranzacțiilor la nivel global. Pe de alta parte, regiunea…

Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare STUDIU

18:05, 22.03.2024 - Jumatate dintre romani nu considera apa de la robinet o sursa sigura de hidratare. Cel puțin, așa arata un studiu realizat in patru tari din Europa Centrala si de Est (ECE), inclusiv Romania.

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.


Ce parere ai despre aceasta stire?