Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Pacienții cu boli cardiovasculare, respiratorii sau gastrice, care trec prin COVID-19, dezvoltă mai mulți anticorpi

Publicat:

Persoanele cu anumite afecțiuni anterioare, precum probleme respiratorii, digestive sau cardiace, beneficiaza de o protecție mai buna din partea propriului sistem imunitar, daca se imbolnavesc de COVID-19, arata datele unui studiu publicat miercuri, 1 decembrie, de Universitatea de Medicina din Graz, Austria, potrivit agenției spaniole EFE, citata de Agerpres . Astfel, cei care aveau patologii prealabile au dezvoltat un nivel mai ridicat de anticorpi si un grad mai mare de protectie, a reliefat cercetarea Universitații din Graz, care a semnalat și faptul ca nivelul de anticorpi se mentine stabil…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anatomia UMF, cladire emblematica a Clujului, va fi reabilitata cu 11 mil. de euro! Anca Buzoianu: „E nucleul pe care s-a dezvoltat universitatea noastra”

12:55, 19.04.2024 - Cladirea Anatomie a Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca va fi modernizata prin intermediul Programului Regional Nord-Vest, in urmatorii cinci ani, cu 11 milioane de euro! Institutul „Anatomia” este prima și cea mai ampla construcție realizata in complexul medical…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Sectorul 4 a demarat lucrarile de construire, de la zero, a Centrului de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei

15:36, 10.04.2024 - Noul centru de specialiate, ce va funcționa in subordinea Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” va fi edificat in Calea Șerban Voda  nr. 189. La finalul lucrarilor tocmai incepute, instituția va deveni un reper, un model de structura spitaliceasca  ce va indeplini toate cerințele europene…

Specializarea Arhitectura la UMFST ”George Emil Palade”

01:25, 08.04.2024 - Specializarea de Arhitectura din cadrul Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" Targu Mureș este un program de 6 ani, organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu" din București, care ofera studenților o baza solida in…

UMF Craiova vrea sa reabiliteze termic doua camine studentesti

06:20, 03.04.2024 - Conducerea UMF Craiova vrea sa ofere conditii mai bune de cazare studentilor de la Medicina, asa ca a scos la licitatie contractul pentru proiectare si asistenta a lucrarilor de crestere a eficientei energetice la caminele 1 si 2 ale unitatii de invatamant. Numai aceasta etapa va costa UMF Craiova aproape…

Operațiile bariatrice imbunatațesc sanatatea inimii și scad tensiunea

00:16, 20.03.2024 - Chirurgia bariatrica poate imbunatați considerabil starea cardiometabolica, in special in randul persoanelor mai tinere, a femeilor, sau a celor fara comorbiditați, conform unui nou studiu publicat in Journal of the Endocrine Society din SUA, prelua de Hotnews. In cadrul studiului, echipa de cercetatori…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?