Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu Covid-19: a crescut semnificativ riscul pentru vârsta de mijloc

Publicat:

Un studiu amplu efectuat in China continentala, prin corelarea datelor din toate spitalele in care au fost internați pacienți cu Covid-19, arata ca riscul de a face forme severe ale bolii și de a deceda a crescut semnificativ pentru grupa de varsta mijlocie, de la apariția noului coronavirus pana azi.Conform publicației , citata de , statistica arata ca riscul de a dezvolta forme severe și de a muri de Covid-19 crește cu varsta.Rata mortalitații este de 0,0016% la cei sub10 ani și ajunge la 7,8% la persoanele de peste 80 de ani.Dintre bolnavii de Covid-19…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

China continua sa persecute ilegal familii intregi prin pedepse colective

08:05, 16.04.2024 - China continua sa ținteasca ilegal familii de activiști și desidenți in ciuda angajamentului de a pune capat pedepselor colective, au aratat un grup care lupta pentru drepturile omului intr-un raport, informeaza The Guardian. 

Ce concedii vor fi luate in calcul la vechimea in munca. Ministrul Muncii anunța noutațile impuse de Legea pensiilor

13:41, 15.04.2024 - Simona Bucura-Oprescu, Ministrul Muncii, a dezvaluit cateva dintre aceste facilitați oferite de noua legislație. Potrivit noilor prevederi, concediile pentru creșterea copilului, fie ele maternale sau paternale, vor fi luate in considerare ca perioade contributive la pensie .„Subliniez o noutate a noii…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Peste 40% dintre copiii si tinerii romani se aflau in risc de saracie sau excluziune sociala in 2021

09:30, 05.04.2024 - Romania se situeaza pe primul loc, la nivel european, in topul tarilor in care copiii si tinerii sunt puternic afectati de saracie. Datele din anul 2021, luate in calcul in elaborarea unei strategii pentru sprijinirea parintilor, arata ca peste 40% dintre copiii si tinerii romani din grupa de varsta…


Ce parere ai despre aceasta stire?