Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU CLINIC. Hidroxiclorochina, ineficientă în prevenția COVID-19

Publicat:

Administrarea de Hidroxiclorochina la putin timp dupa ce o persoana a fost expusa la COVID-19 nu permite, a priori, prevenirea infectarii acesteia, au anuntat miercuri cercetatorii de la la incheierea unui studiu clinic, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Ai avut Covid și crezi ca ai scapat? Cercetatorii au facut o descoperire șocanta

19:40, 15.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare, relateaza Mediafax. O singura contaminare este suficienta, iar virusul care provoaca…

Cel mai mare studiu clinic arata ca administrarea calciului si a Vitaminei D reduce mortalitatea prin cancer

07:55, 13.03.2024 - Vitamina D și calciul sunt doi aliați prețioși ai femeilor impotriva cancerului. Un studiu publicat in Annals of Internal Medicine releva ca suplimentarea pe termen lung cu calciu și vitamina D in timpul timpul menopauzei este asociata cu o creștere a mortalitații din cauze cardiovasculare, dar cu un…

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.

Studiu. „Ceața cerebrala“ provocata de Long COVID micșoreaza IQ-ul

23:05, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Long COVID au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, arata un studiu coordonat de un cercetator in neuroștiințe.

Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU

22:06, 07.02.2024 - Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU Copiii din Romania incep sa utilizeze rețele de socializare de la varsta de 5-19 ani. STUDIU Intervalul varstelor cand folosirea rețelelor de socializare devine tot mai semnificativa, in ceea ce privește copiii…

83% dintre proprietarii de locuințe din Romania au luat masuri pentru imbunatațirea eficienței energetice a locuințelor, in ultimii 3 ani

13:20, 31.01.2024 - Studiu ING Potrivit unui studiu realizat de Ipsos pentru ING in 7 țari, majoritatea proprietarilor de locuințe din Romania (83% dintre cei chestionați) afirma ca au luat masuri pentru imbunatațirea eficienței energetice a locuințelor in ultimii 3 ani, in special prin imbunatațirea izolației termice…


Ce parere ai despre aceasta stire?