Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU | Asia de Est a mai trecut printr-o pandemie de coronavirus în urmă cu 20.000 de ani

Publicat:

Nu e prima data cand oamenii se confrunta cu epidemiile provocate de coronavirusuri, iar Covid-19 este doar cea mai recenta dintre ele. O echipa de cercetatori din Australia și SUA arata ca oamenii ar fi putut sa se confrunte cu boala in urma cu milenii, potrivit SpotMedia, care citeaza CNN.In cadrul studiului, cercetatorii au studiat genomul a peste 2.500 de oameni din 26 de populații diferite din intreaga lume. Ei au identificat cea mai timpurie interacțiune a genomului uman cu coronavirusurile, care a lasat amprente genetice asupra ADN-ului oamenilor moderni din Asia de Est.Genomurile pe care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Importurile Chinei au crescut cu peste 8% in aprilie, depasind asteptarile

08:55, 10.05.2024 - Importurile chineze din SUA, Uniunea Europeana si Rusia au crescut luna trecuta, in ciuda unei scaderi a exporturilor catre toate trei regiunile, conform calculelor CNBC ale datelor oficiale. I La nivel mondial, exporturile Chinei au crescut in aprilie cu 1,5% de la an la an, in dolari americani, in…

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Intre „Occidentul colectiv” și haosul „multipolar”. Cateva motive pentru care America ramane „națiunea indispensabila”

10:05, 22.04.2024 - Ce-și doresc Rusia, Iran, China, Coreea de Nord și alte puteri revizioniste pentru ce a mai ramas din secolul 21? O noua ordine mondiala „multipolara”. Toate știu ca SUA nu sunt, de fapt, in declin: americanii au mai cunoscut crize (1928, 1972, 2008) și au reușit sa-și relanseze economia. Dolarul ramane…

F1 / Nu are adversar! Verstappen s-a impus și la MP al Chinei

13:30, 21.04.2024 - Liderul campionatului mondial de Formula 1 si campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), a castigat duminica Marele Premiu al Chinei, la Shanghai, a cincea etapa a Campionatului mondial. Plecat din pole-position, olandezul i-a devansat pe britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes)…

Analisti: Cutremurul produs miercuri in Taiwan poate sa provoace unele perturbari in lantul de aprovizionare cu semiconductori din Asia

06:55, 04.04.2024 - Cutremurul puternic, de 7,2 grade, a lovit coasta de est a Taiwanului, langa comitatul Hualien, miercuri dimineata, ucigand noua persoane si ranind 800. Insula joaca un rol enorm in lantul global de aprovizionare cu cipuri, deoarece gazduieste cel mai mare producator de cipuri din lume, Taiwan Semiconductor…

Nissan vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule

10:25, 26.03.2024 - Nissan Motor a anuntat luni ca va lansa 30 de noi modele pana in anul fiscal ce se incheie in martie 2027 si vrea sa-si majoreze vanzarile globale cu un milion de vehicule, in timp ce reduce costurile pentru a imbunatati profitabilitatea si dezvolta baterii mai puternice, transmit AP si Reuters, informeaza…

"Un test de sange revolutionar ar putea detecta tuberculoza inainte ca simptomele sa apara

16:15, 24.03.2024 - Cea mai mortala boala infectioasa din lume, tuberculoza (TBC sau TB), ucide peste un milion de oameni in fiecare an. Oamenii de stiinta spun ca sunt aproape de a dezvolta un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc boala fara sa stie. Tuberculoza ramane un subiect…

Carnea de piton, aliment de viitor

13:25, 18.03.2024 - Preparatele din carne de piton ar putea deveni intr-un viitor apropiat o mancare ca oricare alta. Inclusiv in Romania. Oamenii de știința de la Universitatea Macquarie din Australia au propus creșterea pitonilor pe post de  animale pentru hrana oamenilor pentru a imbunatați securitatea alimentara. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?