Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studentul român Tudor Jurgiu a primit al III-lea la secţiunea Cinéfondation a Festivalului de la Cannes

Publicat:

Premiul I a fost acordat scurtmetrajului "Needle" ("Acul"; n.red. - o fictiune de 21 de minute in care o adolescenta isi face gauri in urechi in timp de parintii ei se cearta). Filmul este realizat de Anahita Ghazvinizadeh, o studenta de origine iraniana la Institutul de Arte din Chicago.

Premiul al II-lea i-a fost acordat belgiencei Sarah Hirtt pentru scurtmetrajul "En attendant le degel" ("In asteptarea dezghetului").

Sectiunea Cinefondation este dedicata filmelor de scoala si a fost creata in 1998 de presedintele festivalului de la Cannes, Gilles Jacob.

Premiul Fipresci

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce amenda a primit un roman care a scos trei pui de pisica din portbagaj și i-a aruncat pe strada

16:40, 20.05.2024 - Un barbat din Suceava a fost amendat cu 3.000 de lei, dupa ce a abandonat trei pui de pisica pe strada. Momentul a fost surpris in imagini, masina si ulterior proprietarul fiind identificati de politisti.

Un roman caruia i-a ars locuința a primit despagubiri record de peste 500.000 de euro

10:01, 14.05.2024 - O companie de asigurari a platit unui roman o despagubire record de peste 500.000 de euro, adica jumatate de milion de euro, pentru o locuința afectata de un incendiu, in baza unei polițe de asigurare facultativa.

Tanarul care a primit premiul „Studentul roman al anului in strainatate”. „Subliniaza importanța cercetarii mele“

17:35, 27.04.2024 - Andrei Margeloiu, tanarul din municipiul Targu Jiu care este doctorand la Universitatea Cambridge, una dintre cele mai prestigioase instituții de invațamant din lume, a primit premiul „Studentul roman al anului in strainatate”.

Un barbat beat s-a spanzurat in fata usii pentru ca nevasta nu l-a primit in casa

14:15, 10.04.2024 - Un barbat, de 56 de ani, din judetul Neamt, s-a spanzurat in fata usii apartamentului, dupa ce a venit acasa baut si sotia nu a vrut sa-l primeasca in casa. Dupa cateva ore, femeia a descoperit ca barbatul isi pusese capat zilelor, scrie News.ro. Politistii din Roman au fost sesizati, marti seara, ca,…

Un roman pentru care s-au cerut 45 de ani de inchisoare in Spania a primit 2 ani și probabil n-o sa faca nici macar o zi

13:35, 21.03.2024 - Un cetațean roman a fost condamnat de Tribunalul din Sevilla la 2 ani de inchisoare pentru ca a exploatat prin munca șapte cetațeni moldoveni care venisera in Spania sub promisiunea unui loc de munca, informeaza Diario de Sevilla.

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Cine este fotbalistul roman care a primit cadou de la Gigi Becali un apartament. Salariul pe care Latifundiarul din Pipera i-l ofera jucatorului / FOTO

11:40, 02.03.2024 - Gigi Becali are planuri mari cu echipa lui, iar pentru asta vrea sa iși țina cei mai buni jucatori langa el. Un fotbalist cunoscut de la echipa sa a primit din partea lui un apartament, asta dupa ce i-a fost marit și salariul. Iata despre cine este vorba!

Marii caștigatori de la Berlinala 2024: Actorul roman Sebastian Stan a primit Ursul de Argint

21:45, 24.02.2024 - Productia "Dahomey", in regia lui Mati Diop, a fost recompensata sambata seara cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare in rol principal a fost acordat actorului roman Sebastian…


Ce parere ai despre aceasta stire?