Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studenţii de la Danubius atacă ACTA. Ei cred că acordul încalcă dreptul la viață privată și dreptul la justiție

Publicat:

Asociația Liga Studenților "Danubius" contesta pentru combaterea Contrafacerii (ACTA), despre care spune ca incalca drepturile fundamentale ale cetațenilor, limiteaza libertațile internetului și presupune controale vamale asupra laptopurilor și telefoanelor mobile cu un conținut ilicit.

Pentru a veni in ajutorul locuitorilor orașului Galați, Liga Studenților „Danubius" organizeaza, in prezent, o campanie de strangere de semnaturi de la cetațenii orașului Galați pentru a afla daca aceștia sunt pro sau contra ACTA.

"In ceea ce privește…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Interviu cu Sorin Guttman, Project Manager: „Noul proiect reda viața fostei platforme Carbochim și adauga orașului o suprafața de 14 hectare, care pana acum era inaccesibila comunitații”

12:30, 24.04.2024 - Proiectul de restructurare urbana a fostei platforme Carbochim promite sa redefineasca zona de nord a municipiului Cluj-Napoca, prin intermediul unui model inovator de colaborare intre sectorul privat și cel public.

Firea intra in cursa electorala:Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna

12:36, 23.04.2024 - Gabriela Firea și-a anunțat intrarea in cursa electorala. Impreuna vom lupta pentru dreptul bucurestenilor la o viața mai buna, a transmis, marți, Firea. Coaliția PSD-PNL a decis sa retraga candidatura medicului Catalin Cirstoiu și propune candidați separ

Primarul orasului Galati anunta construirea unui stadion de 25-30.000 de locuri pentru Otelul

15:50, 22.04.2024 - Primarul orasului Galati, Ionut Pecheanu, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, inceperea studiului de fezabilitatea in vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe baza arenei Dunarea, potrivit Agerpres.

Forța naturii: ce frumos a inverzit noua insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați VIDEO

12:20, 03.04.2024 - Insula din mijlocul Dunarii, din dreptul orașului Galați, este de un verde aprins in aceasta perioada și creeaza un peisaj spectaculos. Formata din cauza scaderii debitului Dunarii, limba de nisip a devenit in ultimii ani o atracție turistica, fiind populata vara de mii de pasari.

Science Report: Unul dintre principiile de baza enunțate de Darwin a fost demontat ● Pandemia Covid a schimbat dramatic speranța de viața pe tot globul ● Prima racheta privata din Japonia a explodat la zborul inaugural

07:00, 13.03.2024 - Unul dintre principiile de baza enunțate de Darwin a fost demontat ● Pandemia Covid a schimbat dramatic speranța de viața pe tot globul ● Prima racheta privata din Japonia a explodat la zborul inaugural

Cinci țari cu cel mai bun echilibru intre viața profesionala și viața privata

21:30, 10.03.2024 - Oricine vrea sa se mute și sa munceasca intr-o alta țara ar trebui sa fie atent la atitudinea acesteia fața de munca și daca acorda prioritate echilibrului dintre viața profesionala și viața privata.

Opinie cu rezerve: Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situatiilor financiare consolidate ale orasului Navodari (DOCUMENT)

17:06, 08.03.2024 - INTRO : Misiunea de audit financiar a fost efectuata de catre Camera de Conturi Constanta. Situatiile financiare supuse auditului Curtii de Conturi au fost incheiate de catre UAT Navodari, au fost aprobate de catre primar, in calitate de ordonator principal de credite, si au fost depuse la MFP ANAF…

Studenții din Cluj invața sa acorde prim-ajutor. Manevrele care pot salva viața unui om pana la sosirea medicilor.

13:35, 06.03.2024 - Studenții din Cluj-Napoca vor invața manevre de resuscitare in cadrul unei campanii de prim-ajutor. Primul ajutor reprezinta una dintre cele mai importante masuri aplicate in cazul unei urgențe pe care oricine ar trebui sa le cunoasca, inclusiv tinerii.


Ce parere ai despre aceasta stire?