Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studenţi ieşeni calificaţi la etapa mondială a unui concurs important de algoritmică şi programare

Publicat:

" din Iasi (UAIC) s-a calificat pentru a doua oara la etapa mondiala a concursului de algoritmica si programare ICPC (International Collegiate Programming Contest).  In finala concursului, care va avea loc in luna noiembrie 2022, in Bangladesh, vor participa aproximativ 100 de universitati care au fost selectate dintre cele 3.406 participante in etapele de calificare din toata lumea. „Este a doua calificare a echipei UAIC, dupa cea din anul 2019, ca urmare a clasarii pe locul al 4-lea din 119 echipe participante la etapa sud-est europeana din 2020, competitiile…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Originar din Harsova, judetul Constanta: La multi ani scriitorului de science-fiction, George Ceausu

17:05, 21.04.2024 - George Ceausu este de cinci ori castigator al premiului I pentru povestiri si nuvele Maine, pe 22 aprilie 2024, George Ceausu schimba prefixul. Scriitorul nascut la Harsova, judetul Constanta, va implini 70 de ani. George Ceausu este absolvent al Facultatii de Matematica sectia Informatica a Universitatii…

Studenti ai Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, in practica in scolile din Constanta. Despre ce le vor vorbi elevilor

16:11, 02.04.2024 - Incepand din aceasta luna, 30 de studenti ai Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Ovidius Constanta vor efectua stagiul de practica, discutand cu copiii din scolile constantene problemele generate de violenta si de bullying. Protocolul de colaborare interinstitutionala, semnat luni, 01…

Echipa de la Info clasata pe locul II la regionala First Tech Challenge Romania

17:35, 13.03.2024 - Echipa de robotica a Colegiului Național de Informatica (CNI) Piatra-Neamț, CYB3RG0DS, a obținut locul VII din 49 și locul II in cadrul premiilor „Control Awards” la etapa regionala a competițiilor FTC BRD: First Tech Challenge, desfașurata, la Iași, in perioada 8-11 martie, calificandu-se la etapa…

Inca o victorie pentru CN Petru Rareș: Echipa Snake Tech calificata la naționala BRD First Tech Challenge

17:55, 12.03.2024 - Echipa de robotica a Colegiului Național Petru Rareș din Piatra-Neamț, Snake Tech, a mai obținut o victorie in cadrul competiției BRD First Tech Challenge Romania, la care participa an de an, inca de la prima ediție de acum 8 ani. Etapa regionala a avut loc in perioada 8-10 martie 2024, la Iași, echipa…

Aparat de anestezie veterinara, de ultima generație achiziționat la USV Iași

09:30, 05.03.2024 - Clinica de Chirurgie din cadrul Facultații de Medicina Veterinara a Universitații de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) a fost dotata cu un nou aparat de anestezie inhalatorie, echipat cu o interfața actualizata la tehnologia moderna. In prezent, dispozitivul este utilizat de catre…

Alexandra Coșofreț, fata cu naiul

11:31, 03.03.2024 - La doar 29 ani, Alexandra Coșofreț, din comuna Vanatori-Neamț, este profesor titular de muzica la instrumentul nai, la Școala de Arta “Sergiu Celibidache” din Roman și și-a deschis o școala de muzica in Targu-Neamț. Chiar daca zilnic face naveta Targu-Neamț-Roman, nu se plange de acest lucru.  Clasele…

Regele celor doua Sicilii și Lecția de limba moarta, de Andrzej Kusniewicz, prezentate de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 19 februarie 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

07:11, 19.02.2024 - Astazi povestim despre imaginea țiganilor in literatura, subiect pe care-l prezentam cu regretatul profesor universitar, doctor in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Concret, in deschiderea…

Dumitru Buzatu, marele filosof de Vaslui, suplinitor de Limba Rusa la Ruginoasa

21:31, 15.02.2024 - Apoi, a urmat Facultatea de Istorie-Filozofie din cadrul Universitații “Alexandru Ioan Cuza” Iași, cand avea 31 de ani. Dupa ce a absolvit-o, a devenit profesor titular de științe socio-umane, intai la un liceu din Targu Neamț, apoi la Liceul “Emil Racovița” și Liceul “Mihail Kogalniceanu” Vaslui.Astfel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?