Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studenta la psihologie care își poate părăsi corpul când dorește. Ce au descoperit medicii la analize e șocant

Publicat:

Lumea in care traim este marcata de mistere și fenomene dificil de explicat chiar și de catre oamenii de știința. Dincolo de ciudațeniile regasite in natura, exista situații bizare legate de trairile umane. Unele persoane s-au confruntat cu experiențe extracorporale, despre care au povestit in detaliu. Cazul cu studenta la psihologie care iși poate parasi […] The post Studenta la psihologie care iși poate parasi corpul cand dorește. Ce au descoperit medicii la analize e șocant appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

A mancat o supa și s-a trezit paralizata de la brau in jos. Ce au descoperit medicii in corpul tinerei e de necrezut

18:05, 25.04.2024 - O tanara s-a trezit paralizata de la brau in jos dupa ce a mancat o supa. Claudia se afla acum intubata și se lupta pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarma asupra unui obicei des intalnit care a adus-o in aceasta stare.

O studenta le-a spus prietenilor ca era incantata de o prima intalnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit intr-un parc

16:36, 17.04.2024 - Sade Robinson, o studenta de 19 ani, le-a spus bucuroasa prietenilor ei ca urma sa mearga la o prima intalnire cu un barbat pe care il placea. Au stabilit sa se vada la un restaurant cu fructe de mare din Milwaukee, in seara de 1 aprilie. In cursul nopții, ea a trimis un mesaj video unei prietene dintr-un…

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ministerul Educației ia masuri dupa cazul copilului violat la școala: școlile au primit ultimatum pana la finalul lunii

17:15, 05.03.2024 - In școlile cu un numar ridicat de cazuri de violența inregistrate se va acorda sprijin de urgența pentru planificarea și desfașurarea unor masuri de prevenire și combatere a cazurilor de violența. Școlile identificate și masurile luate vor fi raportate la Ministerul Educației pana in 31 martie. Referitor…


Ce parere ai despre aceasta stire?