Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(stop cadru) Odnostalco: Vânați oamenii în stradă, să îi vaccinați. Grosu: Pe 8 de la BCS încă nu i-am prins

Publicat:

Deputatul BCS a propus, in cadrul ședinței de astazi a Parlamentului, includerea pe ordinea de zi a subiectului privind crearea unei comisii de ancheta, care sa examineze procesul de vaccinare, dupa ce unul dintre deputații PAS a postat online o poza cu un barbat imunizat direct la margine de drum. In replica, președintele Legislativului, , i-a raspuns ca 8 aleși ai poporului din cadrul fracțiunii din opoziție așa și „nu au fost prinși”, pentru a fi vaccinați.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Partea Manașturului uitata de administrația locala! Clujenii se plang ca nu au trotuare: „Suntem platitori de impozite, nu e normal”

15:36, 13.04.2024 - Clujenii care locuiesc in capatul Manașturului, in apropierea strazilor Edgar Quinet și Dimitrie Gusti vad o alta fața a „orașului de 5 stele”. Oamenii zic ca nu au niște trotuate banale ca sa poata circula mamicele cu carucior in siguranța sau copiii care merg la școala. „Doresc sa sesizez ca Strada…

Incendiu violent pe acoperișul unui bloc din Focșani. Locatarii au ieșit panicați in strada

15:15, 05.04.2024 - Oamenii au sunat disperați la 112 in momentul in care au vazut flacarile puternice și mai multe autospeciale au venit urgent la fața locului.Patru persoane au fost evacuate de catre pompieri in ultima clipa și alte 12 s-au autoevacuat. Oamenii legii au deschis o ancheta și fac cercetari pentru a vedea…

(stop cadru) Hohote de ras in Paralament, ieri noapte. Grosu: „Domnule padurar in devenire...”

11:00, 15.03.2024 - Hohote de ras aproape de miezul nopții ieri, in plenul Parlamentului. Reacția deputaților a fost provocata de o adresare a președintelui Legislativului, Igor Grosu, catre colegul de partid Radu Marian.

Presiunea pe Guvern crește! Angajații din sistemul sanitar ies in strada in ciuda majorarilor salariale promise

08:05, 11.03.2024 - Angajații din sistemul sanitar vor ieși, azi, la protest in centrul Capitalei. Acțiunea, anunțata de Federația Solidaritatea Sanitara, este programata sa inceapa inainte de pranz, in Piața Victoriei. De la sediul Guvernului, participanții vor porni in marș spre ministerele Sanatații și Muncii, apoi…

Un barbat a murit in fața spitalului din Murgeni, pe strada. Oamenii revoltați au fost calmați de polițiști și jandarmi

17:35, 01.03.2024 - Un barbat de 78 de ani, care acuza stari de rau, a decedat chiar in fața unitații sanitare. Acesta a fost resuscitat minute in șir de medicii de pe ambulanța chiar in fața porții spitalului, dar aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Protest anuntat: Demolarea Bazarului Eliberarii La Gorbaciov din municipiul Constanta scoate oamenii in strada

13:06, 19.02.2024 - Demolarea Bazarului Eliberarii "La Gorbaciov", din municipiul Constanta a deranjat mai multi cetateni, fiind unul din motivele organizarii unui protest in fata primariei. Astfel, pe 23 februarie 2023, mai multe persoane au decis sa se adune in fata Primariei Constanta, iar printre doleantele lor se…

(live/update) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:20, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.

(live) Protest la Parlament. Partidul Renastere a scos oamenii in strada: „Stop, PAS. Jos, dictatura!”

11:10, 01.02.2024 - Mai multe persoane s-au adunat astazi, 1 februarie, in fața Parlamentului la un protest organizat de Partidul „Renaștere” impotriva regimului PAS. Oamenii au ieșit cu baloane gigantice și pancarte cu mesaje contra guvernarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?