Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(stop cadru) Foc și pară la ședință între PAS și Ceban. Un consilier din sală: „Doamna Zinaida, luați loc și nu faceți valuri în tazic”

Publicat:

, consiliera PAS, și-a aparat colegii din Parlament, care au fost acuzați de catre primarul capitalei, , ca ar fi acumulat bogații fara a indica sursele acestora. „Nu este o rușine sa fii om bogat, sa ai o casa sau mai multe”, a spus consiliera.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) CMC, in ședința. Antoci: Doamna Popa, luați loc, nu va dau voie

11:51, 18.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc astazi, 18 aprilie, intr-o noua ședința. Pe ordinea de zi sunt 13 subiecte, printre care și adjudecarea la licitație publica a mai multor terenuri din capitala

Ceban: PAS planifica noi show-uri la Primarie. Angajații sunt amenințați ca o vor termina rau. Luați-va labele și lasați-ne sa lucram

09:21, 03.04.2024 - Primarul general, Ion Ceban, denunța noi intimidari la Primarie „venite de la deputații PAS, consilierii PAS și tot felul de exponenți PAS”. „Angajații sunt intimidați, puși sa scrie depoziții, sunt abordați in privat și li se da de ințeles ca vor termina rau. Avem informația ca in urmatoarele zile…

Ceban, nemulțumit ca sediul fostei Universitați Tiraspol ar urma sa fie dat PA: „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați și spitale”

10:10, 14.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, s-a aratat indignat, dupa ce Procuratura Anticorupție a anunțat ca vrea cladirea fostei Universitați din Tiraspol pentru noul sediu. „Luați labele galbene de pe școli, gradinițe, universitați, spitale”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

„Va mulțumim pentru tot ceea ce sunteți și faceți in fiecare zi”: Cum a felicitat Ion Ceban femeile de 8 martie

09:50, 08.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de Ziua Internaționala a Femeii. „Noi va mulțumim pentru tot ceea ce sunteți și faceți in fiecare zi”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

(stop cadru) „Un „fas” total”. Ion Ceban, despre concursul PG: De rasul gainilor

09:55, 05.03.2024 - „O mare rușine pentru țara noastra. Un fas total”. Astfel a comentat primarul capitalei, Ion Ceban, scandalul pe concursul la funcția de Procuror General. Declarația a fost facuta la UNInterviu pentru UNIMEDIA .

(live) Aleșii din CMC continua ședința de ieri. Consiliera PAS catre un ales MAN: La cat de mare sunteți, nu ma intimidați deloc

11:15, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.

AUR va depune plangere la Parchet privind comasarea alegerilor. George Simion: Instituțiile statului sa ia atitudine și sa impiedice aceasta tentativa de LOVITURA DE STAT

12:41, 20.02.2024 - "Vom depune o plangere la Procuratura pentru conspiratie si crearea unui grup infractional organziat, dar si pentru tainuire de informatii. Avem oameni de la Autoritatea Electorala Permanenta care spun ca s-au facut presiuni pentru scrierea unei formule de incalcare a Constitutiei. Nu vom ingadui asa…


Ce parere ai despre aceasta stire?