Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO

Publicat:

Dupa mai bine de doua decenii de casnicie alaturi de Șerban Puiu, actrița a provocat interes și curiozitate in randul publicului prin dezvaluirea motivelor care stau in spatele deciziei lor de a nu avea copii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, prinși in Italia! Furau de la parinți și copii

16:55, 23.04.2024 - Doi hoți romani imbracați in Mickey și Minnie Mouse, au fost prinși in Italia! Cei doi tineri se deghizau in aceste doua personaje și furau de la parinți și copii. Iata ce se știe despre ei, dar și unde au fost prinși de autoritați!

Știrile Antena Stars. O mama a trei copii, in greva foamei de 42 de zile. De ce protesteaza femeia, in București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO

14:45, 18.04.2024 - O mama a trei copii a fost in greva foamei timp de 42 de zile! Motivul pentru care femeia protesteaza, in București. Care este povestea de viața a Vasilicai Mihaila. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Știrile Antena Stars. Brigitte Pastrama, probleme in casnicie?! Postarea cu care vedeta și-a pus fanii pe jar: ”Cand un barbat iși lasa femeia...” / VIDEO

18:50, 17.04.2024 - Brigitte Pastrama și-a pus fanii pe jar cu o postare care a ridicat multe semne de intrebare! Vedeta le-a dat de gandit urmaritorilor cu un mesaj, prin care ar fi lasat de ințeles ca ar avea probleme in casnicie!

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Știrile Antena Stars. Avocata educatoarei acuzata ca ii teroriza pe copii la gradinița din Popești-Leordeni, primele declarații. Femeia a fost reținuta pentru 24 de ore / VIDEO

14:35, 22.02.2024 - Astazi, educatoarea in varsta de 24 de ani, acuzata ca ii teroriza pe copii la o gradinița din Popești-Leordeni, a fost audiata inca de la primele ore. A fost reținuta pentru 24 de ore, iar avocata ei spune ca tanara regreta cele intamplate.

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau sare in apararea parinților lui, dupa ce fosta soție i-a acuzat ca i-a invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul / VIDEO

21:45, 12.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce fosta lui soție, Claudia Patrașcanu, a spus ca parinții lui i-au invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul și crede ca vrea doar sa ii faca rau lui și familiei.

Cum arata cei doi copii ai lui Jean de la Craiova. Cu ce se ocupa Sabrina și Alexandru

16:45, 05.02.2024 - In ciuda notorietații sale, informații despre cei doi copii ai lui Jean de la Craiova sunt rar intalnite in spațiul public. Cu toate acestea, Sabrina și Alexandru sunt adulți in toata firea și au cariere respectabile. Iata cu ce se ocupa fata și baiatul cantarețului!

Accident teribil la Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar: cinci raniți, dintre care trei copii VIDEO

17:10, 03.02.2024 - Accident grav in centrul orașului Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a rasturnat, in urma unui accident produs sambata, 3 februarie 2024. ISU anunța ca cinci persoane sunt ranite, inclusiv trei copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?