Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Ce plăceri vinovate are Emilia Ghinescu. Cu ce se răsfață artista după ce a slăbit spectaculos: "Sunt o fire pofticioasă..." / VIDEO

Publicat:

Dupa ce a slabit spectaculos, iși permite sa iși mai faca și cate o pofta. Artista a facut public, pe pagina sa de socializare, un video in care apare mancand mici. Imaginile au devenit virale intr-un timp scurt.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolele dietelor de pe internet: Riscurile ascunse ale pastilelor și ceaiurilor miraculoase pentru slabit

20:01, 22.04.2024 - Pe masura ce vara se apropie, unii romani recurg la diverse metode pentru a pierde in greutate. Insa, dietele disponibile pe internet, propuse de persoane neavizate, pot constitui un risc pentru sanatate, chiar daca uneori conduc la pierderea in greutate.

Minodora, despre secretul care o menține in forma dupa ce a slabit 40 de kilograme. Regula de aur de la care nu se abate niciodata

14:50, 12.04.2024 - Minodora a oferit un interviu exclusiv la Știrile Antena Stars, acolo unde a vorbit despre secretul ei și despre cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat. Iata ce a declarat artista!

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa cei doi copii mai mari ai Emiliei Ghinescu. I-a incurajat sa iși urmeze pasiunile: „Am incredere”

19:41, 10.04.2024 - Emilia Ghinescu se mandrește cu cei trei copii. Artista ii are pe Andrei și Erika din prima casnicie, care deja știu ce vor sa faca cu viețile lor. Cantareața spune ca i-a incurajat mereu sa faca ce le place și este cel mai mare susținator al lor.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Fenomen spectaculos pe cerul Romaniei! Rasaritul roșu sau roz intens a fost fascinant / FOTO

13:05, 27.03.2024 - Un fenomen spectaculos s-a vazut pe cerul Romaniei in aceasta dimineața, pe data de 27 martie 2024. Rasaritul roșu sau roz intens a fost fascinant și a reușit sa surprinda pe toata lumea. Iata cum a aratat cerul țarii noastre in aceasta zi!

Meme Stoica, decizie radicala! Managerul de la FCSB nu a mancat nimic timp de aproape 4 zile. Cat a slabit

14:25, 24.03.2024 - Meme Stoica a luat o decizie radicala! Managerul de la FCSB nu a mancat timp de aproape 4 zile. Iata cate kilograme a reușit sa dea jos. Ce a consumat in aceasta perioada. Multe vedete din Romania au ținut fasting.

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slabit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

19:30, 29.02.2024 - Rudele artistului spun ca acesta obișnuia sa ia pastile pentru slabit. Halucinant este și faptul ca artistul s-a simțit rau cu o zi inainte de a muri. Barbatul a ajuns la urgențe unde medicii au observat ca starea lui nu este una buna și i-au recomandat sa ramana cateva zile internat pentru ai multe…

O companie cu produse „100% fara cruzime” a depașit inclusiv randamentul spectaculos al Nvidia pe bursa in ultimii 5 ani

11:40, 28.02.2024 - Compania din spatele unui brand de produse cosmetice vegane a avut un randament pe bursa mai mare in ultimii 5 ani decat Nvidia, marea caștigatoare a entuziasmului uriaș fața de A.I., arata Markets Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?