Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STIL DE VIAȚĂ Adoptarea unor obiceiuri sănătoase ne poate prelungi viața

Publicat:

Potrivit unui recent studiu, stilul de viața poate influența durata vieții, depașind chiar și influența geneticii asupra longevitații. Adoptarea unor obiceiuri sanatoase poate prelungi viața cu cațiva ani buni, indiferent de moștenirea genetica. The post STIL DE VIAȚA Adoptarea unor obiceiuri sanatoase ne poate prelungi viața first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

GANDURILE NOASTRE Influența gandurilor asupra experiențelor de viața

18:06, 16.05.2024 - Psihologii ne spun sa renunțam la gandurile negative. E oarecum ușor de spus și nu prea ușor de pus in practica. Sunt unele ganduri toxice de care e chiar obligatoriu sa ne debarasam.  The post GANDURILE NOASTRE Influența gandurilor asupra experiențelor de viața first appeared on Informatia Zilei .

CONCURS Concurs in domeniul protecției civile la Școala Gimnaziala ”Octavian Goga”

12:10, 13.05.2024 - Vineri, 10 mai, s-a desfașurat etapa județeana a concursului "Cu viata mea apar viata", locația fiind     Școala Gimnaziala “Octavian Goga” ... The post CONCURS Concurs in domeniul protecției civile la Școala Gimnaziala ”Octavian Goga” first appeared on Informatia Zilei .

Cate zile poate fi ținut cozonacul in frigider, de fapt. Trucul care ii va prelungi „viața”.

15:45, 07.05.2024 - De sarbatori, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor, fie ca este facut in casa, fie ca este cumparat din comerț. Insa, voi știați cate zile rezista acesta in frigider? Daca se depașește o anumita perioada, atunci produsul ar putea sa nu mai fie la fel de proaspat și bun de consumat.

ECHILIBRU IN VIAȚA Țara care asigura un echilibru intre cariera și viața personala

12:50, 08.04.2024 - Echilibrul intre viața profesionala și cea personala este considerat adesea cheia pentru un stil de viața sanatos și pentru bunastarea psihologica. De aceea, nu este surprinzator ca pentru cei care iau in considerare o mutare internaționala, .... The post ECHILIBRU IN VIAȚA Țara care asigura un echilibru…

Ministrul Sanatații, apel catre romani: Indemn pe fiecare la adoptarea unui stil de viața sanatos și echilibrat

15:55, 07.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, le-a recomandat romanilor sa adopte un stil de viața sanatos și echilibrat. Recomandarea a fost facuta duminica atunci cand se sarbatorește Ziua Sanatații.Mesajul a fost publicat pe Facebook.

TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care ni-l dedicam noua inșine

19:50, 27.03.2024 - Atunci cand ne gandim la o viata implinita e posibil sa ni se indrepte gandurile spre vreo reteta minune care sa ne ofere si garantia ca asa va fi viata noastra daca le punem toate cap la cap si respectam cele scrise in reteta.  The post TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care…

EVENIMENT ANUAL Satmarenii sunt invitați sa participe la Marșul pentru viața

19:40, 19.03.2024 - Evenimentul "Marșul pentru viața", care a devenit tradiție și in județul Satu Mare, de cațiva ani incoace, va avea loc in mai puțin de o saptamana. The post EVENIMENT ANUAL Satmarenii sunt invitați sa participe la Marșul pentru viața first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?