Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steaua joacă împotriva danezilor de la Aalborg, în primul meci din Europa League. Echipele de start

Publicat:

, Steaua București debuteaza astazi in noul sezon din grupele . Bucureștenii dau piept cu danezii de la Aalborg, de la ora 22:05. Steliștii se mai afla in grupa cu si . nu a fost recuperat pentru meciul din aceasta seara.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Romania - Bulgaria, penultimul test inainte de EURO 2024 - Avem echipele de start

21:02, 04.06.2024 - Romania infrunta la București naționala Bulgariei, in penultimul meci de pregatire inainte de Campionatul European din Germania. Partida este transmisa in direct pe Prima TV, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Olympiacos - Fiorentina, in finala UEFA Conference League / Avem echipele de start

21:30, 29.05.2024 - ​Olympiacos și Fiorentina se intalnesc la Atena in finala celei de-a treia ediții a UEFA Conference League. Partida este transmisa in direct pe Pro Arena, dar și in format LiveBlog pe HotNews.ro.

Echipele de start din finala Europa League. Atalanta - Leverkusen va avea arbitru roman

21:50, 22.05.2024 - Echipele de start pentru finala Europa League la fotbal, care le opune pe Atalanta Bergamo si Bayer Leverkusen, miercuri seara (22:00), pe Dublin Arena, meci care va fi arbitrat de romanul Istvan Kovacs:Atalanta: 1. Juan Musso - 19. Berat Djimsiti (capitan), 4. Isak Hien, 23.

Cand se joaca Oțelul Galați - U Cluj, primul baraj pentru Conference League. LPF a anunțat ora surpriza de start

10:20, 16.05.2024 - Oțelul Galați - U Cluj este primul baraj pentru calificarea in preliminariile Conference League dupa ce Corvinul Hunedoara a caștigat Cupa Romaniei Betano. Joi, Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anunțat data și ora disputarii acestei partide. Corvinul Hunedoara, o divizionara secunda, va reprezenta…

LiveBlog Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, in finala Cupei Romaniei - Echipele de start

20:01, 15.05.2024 - ​Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se intalnesc pe stadionul Municipal din Sibiu in ultimul act al Cupei Romaniei. Echipa care va triumfa va obține calificarea in preliminariile Europa League. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Start in play-out-ul Ligii 2! Șase meciuri in desfașurare, CSA Steaua joaca la Targu Jiu

11:10, 30.03.2024 - Play-out-ul din Liga 2 pornește astazi la drum. In aceste momente se desfașoara cele 6 partide din grupele de play-out, toate avand 11:00 ca ora de start. Meciurile etapei din play-off sunt Corvinul Hunedoara - Gloria Buzau 1-1, Unirea Slobozia - CS Mioveni și Csikszereda - CSC Șelimbar.Dintre echipele…

Start la dosare inainte de alegeri: Viceprimarul Sectorului 3 a depus plangere penala impotriva lui Robert Negoita

13:45, 27.03.2024 - Viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele (USR), a mers, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, unde a depus o plangere impotriva lui Robert Negoita, pe care il acuza ca ar fi sustras bani din primarie cu ajutorul altor persoane, conform Agerpres. „Astazi (miercuri - n.r.) am depus un denunt la…


Ce parere ai despre aceasta stire?