Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Steaua Bucuresti implineste 65 de ani!

Publicat:

Pe 7 iunie 1947, , Ministru de Razboi, semna decretul de infiintare al cu opt discipline, printre care si fotbalul

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este noul ministru rus al Apararii

12:01, 14.05.2024 - In plin razboi impotriva Ucrainei, economistul Andrei Belousov devine noul ministru rus al Apararii. Apropiatul lui Vladimir Putin trebuie sa asigure aprovizionarea armatei și sa stimuleze economia de razboi. Un portret.

Razboi in Ucraina, ziua 785. Germania a trimis Ucrainei un sistem suplimentar de aparare antiaeriana Patriot. Olaf Scholz cere europenilor sa preia exemplul

00:10, 18.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 785. Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, a cerut țarilor din Europa sa preia exemplul Germaniei dupa ce aceasta a trimis Ucrainei un sistem suplimentar de aparare antiaeriana Patriot.

Ciolacu le transmite un mesaj primarilor de orașe: Premierul declara 'razboi' decalajelor intre regiunile țarii

19:25, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Ce face acum Reznikov, fostul ministru ucrainean al Apararii in al carui mandat instituția a fost vizata de un scandal de corupție, in plin razboi

20:05, 14.04.2024 - Oleksii Reznikov, fostul ministru al apararii al Ucrainei demis de președintele ucrainean Volodimir Zelenski in 2023, a devenit noul director al Programelor de Securitate și Aparare din cadrul think-tank-ului Institutul ucrainean al Viitorului, relateaza Ukrainska Pravda, citata de hotnews.ro .

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

Razboi in Ucraina, ziua 777. Ucrainenii au atacat un centru de pregatire al armatei ruse

16:30, 10.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 777. Ucrainenii au atacat un centru de pregatire al armatei ruse. Un purtator de cuvant al agenției de informații a confirmat ca a avut loc un atac, dar nu a oferit detalii.

Recean a dat indicații lui Nosatii: noi nu ne pregatim de razboi

13:25, 10.04.2024 - In cadrul ședinței de astazi, 10 aprilie, șeful de la Aparare, Anatolie Nosatii, a primit indicații de la prim-ministru, Dorin Recean, sa fie revizuita informația din citațiile transmise cetațenilor, transmite Noi.md. {{737890}} ''Exista tot mai multe și mai multe sperietori ca facem exerciții militare,…

Opinie GSP: Aradenii, victime colaterale intr-un razboi care nu le aparține

18:11, 28.03.2024 - Decizia de a le pedepsi pe Dinamo și UTA cu aceeași unitate de masura, dupa meciul direct din 8 martie, mi se pare nefondata. Și asta, pentru simplul motiv ca, cei care s-au incaierat, pe strazi, langa Manastirea Cașin ori in interiorul stadionului, nu au fost suporteri aradeni! Cei care s-au batut…


Ce parere ai despre aceasta stire?