Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Stau să curăț ouțe”! Alex a dat-o în bară rău de tot, iar chef Sorin Bontea se enervează cumplit!

Publicat:

 Batalia a început! Gina a anunțat ce ingrediente au la dispoziție echipele, pentru a face un preparat de tip fine dining.

Tensiunea este mare, iar a reușit sa se taie. Totuși, concurenții nu se lasa cuprinși te stres, ci lupta cât pot de bine pentru a câștiga proba.

Nimeni nu vrea sa piarda, caci asta îi va trimite la duel și asta va aduce, poate, eliminarea unui coleg de echipa.

a ales sa riște și sa faca un preparat mai neconvențional. Îi va aduce asta câștigul.

Timpul se scurge…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Orlando Zaharia a pregatit cel mai indrazneț preparat de pana acum! Ce combinație neobișnuita de ingrediente a folosit

23:25, 26.04.2024 - In ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia i-a surprins pe toți atunci cand a reușit sa pregateasca o rețeta indrazneața, folosind o combinație neobișnuita de ingrediente.

Florin Dumitrescu și soția Cristina au plecat din Romania. Anunțul facut de bucatar: „Ne așteapta o noua era in care vom fi super fericiți”

16:50, 24.04.2024 - Florin Dumitrescu a anunțat pe rețelele de socializare ca a plecat intr-o vacanța. Se intampla chiar dupa ce s-a aflat ca el, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu revin ca jurați la „MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV. Ieri, Florin Dumitrescu a plecat cu soția din Romania. Bucatarul s-a pozat…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu au batut palma cu PRO TV. Curand ii revedem pe micile ecrane: „Sunt cei trei jurați MasterChef Romania”

15:10, 17.04.2024 - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin in aceeași formula la PRO TV, fiind cei trei jurați ai sezonului noua „MasterChef Romania”. Marele anunț a fost facut prin intermediul unui comunicat de presa, potrivit click.ro. PRO TV a „profitat” de plecarea celor trei bucatari de la „Chefi…

Reacția lui Cosmin Seleși dupa ce s-a aflat ca Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, ba!”

16:16, 16.04.2024 - Cosmin Seleși s-a bucurat ca ii va avea din nou colegi de trust pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu. Cei trei bucatari revin la Pro TV, ca jurați ai sezonului 9 „MasterChef”. Astazi s-a aflat ca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu revin la Pro TV, ca vor fi jurați…


Ce parere ai despre aceasta stire?