Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STATISTICI OMS Hipertensiunea arterială este responsabilă de peste 60% din decesele de cauză ­cardiovasculară

Publicat:
STATISTICI OMS Hipertensiunea arterială este responsabilă de peste 60% din decesele de cauză ­cardiovasculară

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara, .... The post STATISTICI OMS Hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ Hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza ­cardiovasculara

00:16, 20.05.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara, atentioneaza reprezentantii Societatii Romane de Hipertensiune , potrivit Agerpres. Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii,…

Atenție la tensiunea arteriala! Peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara sunt provocate de hipertensiune

10:25, 17.05.2024 - Reprezentantii Societatii Romane de Hipertensiune avertizeaza, cu ocazia Zilei mondiale de lupta impotriva hipertensiunii arteriale, ca hipertensiunea este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara.

Hipertensiunea arteriala, responsabila de 60% dintre decesele de cauza cardiovasculara

09:40, 17.05.2024 - Este semnalul de alarma tras de Societatea Romana de Hipertensiune, in contextul Zilei Mondiale de lupta impotriva Hipertensiunii Arteriale, celebrata anual la data de 17 mai.     Hipertensiunea arteriala (HTA) afeceteaza peste 1 miliard de oameni din intreaga lume și este cauza a peste 7,5 milioane…

Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania

16:55, 16.05.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara, potrivit unui comunicat transmis Societatea Romana de Hipertensiune, scrie Mediafax.

Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania: „La fiecare 30 de minute, un roman moare din cauza unui infarct”

14:15, 09.04.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national, conform declaratiilor consilierului prezidential Diana Paun.

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?