Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Staruri din industria muzicală i-au adus un ultim omagiu lui Keith Flint

Publicat:

Membri ai trupelor si Kasabian si , coorganizatoare a , se numara printre personalitatile din industria muzicala care i-au adus un ultim omagiu lui , solistul grupului , prin intermediul unor mesaje publicate luni dupa-amiaza pe retelele de socializare, informeaza .

a fost gasit decedat la varsta de 49 de ani in resedinta lui din comitatul Essex, luni dimineata.

 


Foto: (c) SEAN DEMPSEY / EPA

, membru al grupului , care…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Bucureștiul devine, pentru al noualea an consecutiv, cel mai important hub din industria muzicala. MMB 2024 anunța primii speakeri confirmați

18:10, 17.03.2024 - Zeci de speakeri romani și internaționali din industria muzicala vor participa și anul acesta la MMB (Mastering the Music Business), unde vor dezbate cele mai de interes subiecte din lumea muzicala și se vor intalni cu artiști și profesioniști din domeniu

Patriarhul Neofit va fi inmormantat sambata la Sofia. Credincioșii bulgari ii aduc un ultim omagiu

13:45, 15.03.2024 - Credinciosii ortodocsi bulgari au umplut vineri catedrala Aleksandr Nevski din Sofia pentru a-i aduce un ultim omagiu Patriarhului Neofit, decedat miercuri, la varsta de 78 de ani, dupa o suferinta indelungata relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Erika Isac vine la Massif, pe 17 martie, pe scena GOAT unde se va auzi si viralul manifest “Macarena

17:45, 08.03.2024 - Artista Erika Isac vine la festivalul Massif si va urca pe scena G.O.A.T. duminica, 17 martie, intr un super show in care se vor auzi cele mai cunoscute hituri ale artistei, printre care si viralul manifest ldquo;Macarena", dar si piesa lansata astazi, Femei in Parlament. Potrivit organizatorilor, inca…

Costi lanseaza o noua versiune a single-ului „No More Coca”, alaturi de artistul jamaican Richie Loop

21:00, 07.03.2024 - Cu o cariera impresionanta in industria muzicala și numeroase proiecte de succes in portofoliu, hitmaker-ul Costi promite sa faca publicul „dependent” de o noua versiune a single-ului sau, „No More Coca”, alaturi de artistul jamaican Richie Loop, piesa ce face parte din urmatorul sau album –  „CONSTANTIN…

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.


Ce parere ai despre aceasta stire?