Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de urgență la bordul unui avion British Airways. Ce s-a întâmplat în avion

Publicat:

Un avion al companiei , care efectua o cursa între si Londra, a declarat stare de urgenta în timp zbura deasupra Scotiei, deoarece unui pasager i s-a facut rau, relateaza si .

Știre în curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clipe de groaza la bordul unui avion, dupa ce pilotul a anunțat ca va ateriza de urgența pe apa

11:31, 29.05.2024 - Momente de panica la bordul unui avion care zbura din Jamaica spre Florida, duminica. Pasagerilor li s-a spus sa se pregateasca pentru o aterizare de urgența pe apa, dupa ce aeronava a fost intoarsa din drum din cauza unor probleme tehnice, relateaza CNN și USA Today.

Ministrul italian al Apararii, in stare grava: a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a cazut intr-o ședința

10:31, 22.05.2024 - Ministrul italian al Apararii, Guido Crosetto, a fost transportat de urgența la spital, dupa ce a acuzat stari de rau, in timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare al Italiei. Crosetto e cunoscut cu probleme medicale, la inima.

Un mort și 30 de raniți la bordul unui avion, in urma unor turbulențe puternice

14:30, 21.05.2024 - O persoana a murit si alte cateva au fost ranite la bordul unui avion al Singapore Airlines care a fost afectat de „turbulente puternice” in timpul unui zbor pe ruta Londra – Singapore si a trebuit sa fie redirectionat marti spre Bangkok, a anuntat compania aeriana, informeaza AFP. „Putem confirma ca…

Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgența pe Otopeni

23:21, 12.04.2024 - Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines, care a decolat vineri seara de la Varșovia catre Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni. 

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

Cum au ajuns doua avioane sa intre in coliziune pe aeroportul Heathrow din Londra

19:25, 06.04.2024 - Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra. Un avion Virgin Atlantic 787, fara pasageri, era remorcat de la un terminal in momentul in care a lovit aripa unui Airbus A350 British Airways, potrivit Sky News, conform actualitate.org. Niciun pasager nu a fost ranit, a declarat un purtator…

Rusia declara „stare de urgența“ dupa ce la Habarovsk a fost detectata o scurgere de radiații cu potențial letal

16:05, 05.04.2024 - Un oraș din Rusia a declarat astazi stare de urgența dupa descoperirea unei misterioase surse de radiații. Potrivit informațiilor, niveluri ridicate de radiații au fost gasite in apropierea unui stalp de electricitate aflat la doar 2,5 km de casele din Habarovsk, scrie The Sun.

Stare de urgența in Islanda: o noua erupțe vulcanica in Peninsula Reykjanes VIDEO

09:10, 17.03.2024 - Autoritațile din Islanda au declarat stare de urgența sambata seara, dupa ce o noua erupție vulcanica a izbucnit in Peninsula Reykjanes. Este a patra erupție in aceasta zona, din luna decembrie și pana in prezent, conform raportului furnizat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?