Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de alertă la Poșaga! Un pistol a fost furat în ziua alegerilor!

Publicat:

Probleme mari la Poșaga, in Munții Apuseni, unde polițiștii au fost alertați de catre paznicul unui fond forestier cu privire la faptul ca i-ar fi fost furat pistolul. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu a anulat botezul fului sau! Un membru din familia manelistului, probleme grave: „Este intr-o stare critica...”

22:15, 23.04.2024 - Tzanca Uraganu a luat o decizie radicala! Celebrul manelist a anunțat pe rețelele de socializare ca va anula botezul fiului sau. Artistul a dezvaluit ca un membru al familiei sale se confrunta ci probleme grave și este in stare critica in aceste momente.

Jaf demn de un serial Netflix, in Canada. Șase barbați au fost arestați, dupa ce au furat peste 6.000 de lingouri de aur

09:31, 18.04.2024 - Polițiștii care investigheaza un jaf in valoare de mai multe milioane de dolari, care a avut loc pe principalul aeroport din Toronto, au arestat șase barbați și au confiscat zeci de arme de foc.

Dominic Fritz: “Nu am inchis ochii cand ne-au furat terenurile și cu siguranța nu am dat 10 goluri in timp ce orașul a ramas fara stadion”

08:05, 11.04.2024 - Primarul Dominic Fritz le da oarecare dreptate celor care il acuza ca nu a facut nimic in acest mandat. El a afirmat n-a facut nimic ilegal si imoral, nu a trucat concursurile de angajare in Primaria Timișoara si nici…  nu a dat 10 goluri “in timp ce orașul a ramas fara stadion”. In discursul sustinut…

Acces Direct. Dumitra nu are liniște din cauza vecinului. Omul de afaceri provoaca daune in curtea ei: ”Mi-a spart geamurile și a furat”

17:45, 05.04.2024 - Doamna Dumitra traiește un coșmar din cauza vecinului ei. Barbatul intra in curtea ei fara sa ceara aprobare și a tras mai multe cabluri, fara voia sa. In ultimii ani a facut mai multe probleme, iar sesizarile facute catre autoritațile competente nu au avut nicio finalizare.

Targu Jiu: Doi tineri, un barbat și o femeie, au furat motorul unei mașini

13:05, 02.04.2024 - Doi tineri, un barbat și o femeie, au furat motorul unei mașini, la Targu Jiu. Polițiști din cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu au fost sesizați ieri de catre un barbat de 49 de ani, din comuna Sacelu, despre faptul ca, la data de 9 martie, persoane necunoscute i-ar fi sustras un motor auto, din…

Bacauan trimis sa se „pocaiasca” la biserica, dupa ce a furat din Vrancea „pe fondul unor probleme de natura emotionala”

00:35, 29.02.2024 - Un barbat din județul Bacau a fost condamnat in Vrancea pentru un furt comis in urma cu mai bine de doi ani, instanța aplicandu-i o pedeapsa cu suspendare pe considerentul ca incalcase legea „pe fondul unor probleme de natura emotionala”. Citatul provine de pe rejust.ro, acolo unde a fost incarcata…

Ce se intampla daca nu bem apa o zi intreaga? Riscurile uriașe la care ne expunem

11:25, 19.02.2024 - Sanatatea noastra nu trebuie neglijata niciodata, iar unul dintre cele mai banale lucruri pe care le putem face pentru a avea grija de noi este sa bem indeajuns de multa apa. O stare buna de sanatate nu depinde numai de medicamente ori vitamine, ci și de lucruri mult mai simple, precum activitatea fizica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?