Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stare de alertă în Bruxelles

Publicat:

Stare de alerta in centrul orasului Bruxelles. Alarma a fost data dupa ce la Marea Moschee din capitala Belgiei au fost primite mai multe plicuri in care se afla un praf alb, care ar fi putut fi antrax.

 

Fortele speciale belgiene le-au evacuat pe cele 11 persoane aflate in interiorul moscheii in momentul alertei si le-au transportat de urgenta la spital, pentru a fi decontaminate.

Din primele informatii furnizate de un reprezentant al pompierilor, cei 11 nu prezinta simptomele specifice unei contaminari cu antrax.

La moschee a fost deplasata o echipa speciala a protectiei…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in Pitești! Un urs a fost semnalat in oraș. Jandarmii și echipajele ISU sunt in cautarea lui

09:25, 12.05.2024 - Prezenta unui urs a fost semnalata duminica noaptea, in Pitesti, fiind emis mesaj RO-Alert. Animalul a fost cautat de politisti, jandarmi si de echipaje ISU, inclusiv cu camere de termoviziune, dar nu a fost gasit inca, conform news.ro.Mesajul RO-Alert a fost transmis la 0.

CSM Constanta a castigat titlul national la baschet feminin: Mesajul primarului Vergil Chitac – Felicitari tuturor celor care au pus umarul la cresterea performantei sportului constantean. (GALERIE FOTO)

12:36, 24.04.2024 - CSM Constanta si a adjudecat titlul national la baschet feminin, in urma a trei confruntari cu FCC Baschet UAV Arad, scorul general fiind 3 0. Prima partida dintre cele doua echipe s a incheiat cu victoria baschetbalistelor de pe litoral 72 ndash; 65 , aceasta fiind urmata de un alt succes 88 ndash;…

Pregatiri de titlul la FCSB » Primul indiciu

15:05, 06.04.2024 - FCSB și-a redeschis o parte din site-ul oficial, pe care l-a inchis in vara lui 2023, pentru a putea juca in Ghencea. Decizia poate fi vazuta ca un prim indiciu ca roș-albaștrii au inceput sa se pregateasca de titlul de campioni. Incepand cu luna august, site-ul oficial al roș-albaștrilor nu a mai putut…

Primii șefi de stat care l-au felicitat pe Putin dupa caștigarea alegerilor din Rusia: „Drag tovaraș, frate și președinte reales”

10:15, 18.03.2024 - Șefii mai multor țari l-au felicitat pe Vladimir Putin pentru realegerea sa pentru al cincilea mandat ca președinte al Rusiei, relateaza Meduza, care citeaza diverse surse oficiale.Astfel, liderul Kim Jong-un i-a transmis lui Vladimir Putin o telegrama de felicitare, a informat agenția de presa nord-coreeana…

Un arbitru roman din lotul de SuperLiga a vazut ursul!

14:05, 16.03.2024 - Nu este o gluma, ci realitatea in totalitate. Un arbitru roman din lotul de SuperLiga a avut parte vineri, 15 martie, la intoarcerea spre casa de la un  meci condus in play-out, de o intalnire mai puțin obișnuita intr-un oraș important din țara. Norocul sau a fost ca se afla in automobilul propriu și…

Cum a reacționat Patrick Mouratoglou, dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep. Mesajul antrenorului de tenis a starnit un val de reacții pe internet: „Adevarul a invins”

09:45, 06.03.2024 - Dupa ce TAS a redus suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a scris și un mesaj pentru victoria obținuta de sportiva noastra. Iata care a fost mesajul antrenorului, care a general un val de reacții in mediul online!

Mesajul lui Adrian Șut cu privire la derby-ul cu Rapid, dupa victoria cu Petrolul: „Nu am nicio revanșa de luat in fața lor”

23:36, 03.03.2024 - Adrian Șut (24 de ani) considera ca nu are nicio revanșa de luat in derby-ul cu Rapid, chiar daca FCSB a pierdut in fața rivalei ultimele 3 meciuri din campionat. Rapid – FCSB, derby-ul etapei a 30-a din Liga 1, ultima din sezonul regular, are loc sambata, 9 martie, de la ora 20:00. Mijlocașul defensiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?