Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stand-Up la Filarmonică

Publicat:

I-au trebuit doua turnee naționale de stand-up comedy ca sa il convinga pe Mincu sa o ceara in sfarșit in casatorie. Sute de spectacole, cu mii de spectatori ca martori, in care s-a plans ca ramane nemaritata și in sfarșit cei doi au spus ,,Da” pentru totdeauna. Ma rog, mai mult nu a mai spus Mincu ,,Nu”. Cert e ca noul show „La bine și la rau” va ajunge in Oradea.

cat și (Mincu) sunt doi actori tineri care urca des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a caștigat a doua ediție a concursului iUmor și a ramas in…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

The Free Tenors vin sa in(cante) pe scena iUmor, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1

11:25, 09.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente spectaculoase, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

Cine este fetița de 11 ani care a incantat juriul de la Romanii au talent: „In sfarșit un copil care a cantat ca un copil!”

09:30, 03.05.2024 - La doar 11 ani, Alexia Radauți este din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe din Romania, desemnat in 2022 „cea mai buna destinație Art Nouveau” din Europa. ​Micuța a debutat la 6 ani intr-un cor, inscrisa de parinții ei, care și-au dorit ca aceasta sa aiba o activitate. Alexia s-a apucat apoi…

Oradenii se plang ca dezvoltatorii imobiliari din Cluj strica piața: ,,Dupa ce au terminat de inchiriat ghetourile din Cluj, s-au reorientat spre Oradea"

10:36, 01.05.2024 - Chiriile in marile orașe au crescut considerabil in ultimii ani. Cluj-Napoca este orașul cu cele mai mari prețuri la imobiliare din Romania insa se pare ca costurile incep sa fie mai mari și in alte orașe, mai ales in cele care exista universitați. Oradenii se plang ca și in orașul lor prețurile apartamentelor…

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Primarul Mircia Gutau a fost premiat in cadrul Galei CAPITAL Excelența in Management

11:10, 24.04.2024 - Primarul Mircia Gutau a fost premiat in cadrul Galei CAPITAL Excelența in Management pentru atragerea de investiții record in Ramnicu Valcea. Marți seara, la București, primarul Mircia Gutau a primit „Premiul pentru atragerea de investiții record” la categoria „Administrație Publica”. Galei CAPITAL…

Andra a facut show in Piața Unirii. Seara s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii

22:20, 20.04.2024 - Piața Unirii a fost martora unei seri memorabile, in cadrul careia comunitatea a sarbatorit 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, marcand astfel instaurarea administrației romanești in Oradea.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!


Ce parere ai despre aceasta stire?