Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Splash! Vedete la apă, episodul 9 din 26 august 2022. Alina Petre, sora lui Mihai Petre, a făcut senzație în costum de baie

Publicat:

, campioana la dans sportiv, categoria Standard și sora lui , a facut senzație cu formele sale perfecte pe platforma de sarituri de la Splash. Ea a venit insoțita de iubit și a fost incurajata de fratele și cumnata ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum va fi vremea in weekend. Ce ne așteapta saptamana viitoare, cand scapam de frig și ploi

07:56, 20.04.2024 - Vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii, deși temperaturile incep sa creasca ușor. Episodul de vreme rea continua pana la mijlocul saptamanii viitoare. Conform meteorologilor, se vor inregistra ploi in cea mai mare parte a regiunilor, iar la munte, la altitudini de peste 1.500 de metri, va ninge.Sambata,…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Dieta adorata de vedete, asociata cu un risc mai mare de deces din cauza bolilor de inima

13:36, 19.03.2024 - Una dintre cele mai populare metode de post intermitent, la care apeleaza celebritați precum Jennifer Aniston, Heidi Klum și Jennifer Lopez, a fost asociata cu un risc crescut de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit unui studiu publicat recent, relateaza NY Post.

Vedete la „Romanii au talent“. „Mugurașii de la Chindie“ și „dansatoarea cu pampers“ au facut senzație la ProTV VIDEO

17:15, 29.02.2024 - Grupul folcloric „Mugurași de la Chindie”, pregatiți de coregraful dambovițean Costel Ganga (34 de ani), a fost cireașa de pe tort la ultima ediție a emisiunii „Romanii au talent”. Micii dansatori au primit nota 10 din partea publicului și 4 de „DA” de la jurați.


Ce parere ai despre aceasta stire?