Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spitalizarea unui pacient infectat cu coronavirus a costat aproape 22.000 de euro pentru 63 de zile de internare la spitalul Județean Arad

Publicat:

unui pacient infectat cu coronavirus a costat aproape 22.000 de euro pentru 63 de zile de internare la spitalul Județean Arad Suma cheltuita pentru un pacient cu coronavirus tratat la este de 106.536 de lei pentru 63 de zile de spitalizare, scrie aradon.ro. Timp de 25 de zile, bolnavul s-a aflat in stare critica, fiind internat pe Sectia ATI-COVID, intubat si ventilat mecanic. Ulterior, a fost transferat pe... Spitalizarea unui pacient infectat cu coronavirus a costat aproape 22.000 de euro pentru 63 de zile de internare la spitalul Județean Arad…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Militar Cluj despre starea lui Florin Piersic: "Actorul a fost infectat cu stafilococ auriu, inainte de internare"

17:15, 17.05.2024 - Spitalul Militar din Cluj, primul spital care l-a tratat pe Florin Piersic, a facut, vineri, o serie de precizari legate de cele doua saptamani in care actorul clujean a fost internat in aceasta unitate medicala.

Spitalul Militar Cluj ofera noi informații despre starea lui Florin Piersic: Actorul s-a infectat cu stafilococ auriu, inainte de internare!

16:40, 17.05.2024 - Spitalul Militar Cluj vine cu noi informații referitoare la starea Florin Piersic, declarand ca actorul s-a infectat cu stafilococ auriu, inainte de internare. Aceasta declarație vine dupa ce in spațiul public au aparut informații cum ca actorul clujean s-ar fi infectat in spital.„Pacientul Florin Piersic…

Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: I s-au infectat sondele din inima. Situatia era a unui pacient cu septicemie

14:55, 08.05.2024 - Doctorul Horia Rosianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, ca actorul Florin Piersic avea septicemie atunci cand s-a internat in unitatea medicala. Potrivit acestuia, trebuiau indepartate proteza de genunchi si stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infectie.

Caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus mai mult de 600 de zile, prezentat de cercetatori

13:56, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, potrivit AGERPRES.

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp de 613 zile, prezentat de cercetatori

18:40, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Un barbat din Neamț, primul pacient cu AVC care a fost adus cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgența Suceava. Flutur: „Spitalul din Suceava este singurul din Moldova cu un compartiment de radiologie intervenționala in secția de neurologie”

14:35, 07.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, anunța ca in cursul zilei de astazi, la Spitalul Clinic de Urgența Suceava a fost adus cu elicopterul SMURD primul pacient cu accident vascular cerebral. Gheorghe Flutur a precizat ca este vorba despre un pacient in varsta de 55 de ani, trimis…

Secția anestezie și terapie intensiva a spitalului „Gh. Paladi”, redeschisa dupa reparație: Renovarea a costat peste 18 mil. lei

20:40, 28.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca a fost redeschisa, dupa reparație capitala, Secția anestezie și terapie intensiva din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi”, a carei capacitate a crescut de la 6 la 13 paturi.

L-ATI VAZUT? Pacient (cu probleme neuropsihice) internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța!

07:00, 01.03.2024 - Ieri seara - 29 februarie, in jurul orei 22.00, polițiștii din Buzau au fost sesizați prin apel 112 ca un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Sapoca, secția Ojasca, a parasit fara drept unitatea medicala in care era internat pentru masura de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?