Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spinner, o jucărie mai periculoasă decât crezi. Ce este, de fapt. Nimeni nu a spus asta până acum

Publicat:

Avand in vedere ca fabricarea și distribuirea acestor jucarii nu este patentata și controlata de nicio lege, este foarte greu sa fii sigur ca descrierea produsului corespunde cu realitatea. Astfel devine aproape imposibil sa deosebești o jucarie calitativa de o chinezarie ieftina care poate fi nociva datorita cantitaților foarte mari de plumb și mercur.Chiar saptamana trecuta, autoritațile vamale ale au confiscat 200.000 de unitați , motivul fiind necorespundearea cu standartele stabilite de UE. Directiva 2006/66/CE interzice introducerea pe piata a bateriilor si…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta referitoare la investigarea de catre AGIFER a accidentelor si incidentelor pe reteaua de transport cu metroul

17:01, 23.04.2024 - Ministerul Transporturilor precizeaza, marti, intr-un comunicat de presa, ca Romania a adaptat legislatia nationala la cea europeana, punand-o in acord cu directivele adoptate, insa in legatura cu incidentele din reteaua de transport cu metroul mai erau necesare precizari legislative. ”Aprobarea celui…

Ianis Hagi, reacție tare cand a fost intrebat daca se gandește ca ar putea rata Euro 2024: „Crezi ca se pune problema?!”

09:36, 27.03.2024 - Ianis Hagi, 25 de ani, a facut un meci consistent cu Columbia, scor 2-3, fiind introdus pe teren in ultima jumatate de ora și reușind un gol. La final, fotbalistul a aratat ca este foarte sigur pe el. Ianis Hagi, 25 de ani, a intrat pe parcurs in meciul cu Columbia (2-3), a fost folosit Olimpiu Moruțan…

Veverițele zburatoare, o problema pentru constructorii finlandezi

00:45, 20.03.2024 - Veverițele zburatoare sint o problema pentru dezvoltatorii finlandezi. Proiectele de construcție trebuie sa ia in considerare rozatoarea siberiana, un animal protejat de legislația Uniunii Europene (UE). Aceasta rozatoare este singura veverița zburatoare din Europa și se gasește doar in Finlanda și…

Cum scapi de paianjenii din casa. Solutia ieftina care functioneaza fara cusur, e cea mai simpla varianta

23:11, 22.02.2024 - Odata cu creșterea temperaturii de afara, ne confruntam cu o problema neplacuta, apariția in locuința a unor musafiri nepoftiți. De acum, nu va mai fi nevoie sa apelezi la substanțe chimice puternice și toxice pentru a rezolva aceasta problema. Afla, din randurile de mai jos, cum scapi de paianjenii…

Dreptul la justiție: romanii pot solicita despagubiri pentru cancerul cauzat de poluare

12:31, 22.02.2024 - Pentru prima oara, rezidenții din zone puternic poluate, unde se constata nerespectarea standardelor de calitate a aerului prin masuratori, vor avea dreptul de a accesa sistemul judiciar și de a cere compensații pentru impactul asupra sanatații cauzat de inacțiunea autoritaților publice."Este o victorie…

Cladirile NZEB și Programul „Casa Eficienta Energetic II” 

13:05, 20.02.2024 - Eficiența energetica și sustenabilitatea sunt concepte cheie in construcțiile contemporane, avand un impact semnificativ asupra mediului, economiei și societații. In acest context, cladirile cu consum de energie aproape zero (NZEB - Nearly Zero Energy Buildings) reprezinta un standard de referința pentru…

Directorul AIEA avertizeaza UE ca Iranul se apropie de nivelul de imbogațire a uraniului pentru arme atomice

22:30, 19.02.2024 - Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, a afirmat luni directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA) Rafael Grossi, citat de Reuters. Oficialul…

Ministerul Educatiei: Diplomele romanesti obtinute inainte de 1 ianaurie 2007 de asistentii medicali generalisti, recunoscute in UE

14:30, 14.02.2024 - La 12 februarie a.c. s a publicat, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Directiva UE 2024 505 a Parlamentului European si a Consiliului din 7 februarie 2024 de modificare a Directivei 2005 36 CE in ceea ce priveste recunoasterea calificarilor profesionale ale asistentilor medicali generalisti formati…


Ce parere ai despre aceasta stire?