Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectacolul EVGHENI ONEGHIN într-un context special, vineri, 1 aprilie

Publicat:

Te invitam sa o primim cu brațele deschise la Cluj-Napoca pe soprana ucraineana , intr-un spectacol cu invitați speciali și debuturi mult așteptate pe scena Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pata Rat face primul pas pe scena. Repetițiile pentru spectacolul de opera Waste Side Story, in linie dreapta

18:05, 28.04.2024 - Zilele acestea, la Cluj-Napoca, au loc repetiții intense pentru spectacolul de opera Waste Side Story, proiect artistic inedit, inspirat din viața oamenilor care locuiesc in Pata Rat, izolați in acest spațiu precar al locuirii marginalizate.

“Primavara satmareana” continua și in acest final de saptamana

14:30, 26.04.2024 - “Primavara satmareana’’ continua și in acest weekend cu un spectacol de teatru de papuși. Va așteptam duminica, 28 aprilie, de la ora 19.00, in Centrul Vechi al orașului, sa ne bucuram impreuna de „Fabuloasa aventurǎ a lui Pim”. Spectacolul este pus in scena de Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca.

„Sub crucea Ta”, concert de pricesne și muzica religioasa, la inceputul Saptamanii Mari a Postului Paștilor, la Pitești!

15:50, 24.04.2024 - Prima zi a Saptamanii Patimilor, care precede marea sarbatoare a Paștelui ortodox, aduce, la Pitești, un eveniment cu incarcatura spirituala deosebita: un concert de muzica religioasa specifica acestei perioade – pricesne și muzica bisericeasca – susținut de nume cunoscute ale genului, dar și de doua…

Surprizele iepurașului in lumea VIVO!

21:56, 17.04.2024 - Pe 28 aprilie, VIVO! iși deschide porțile pentru a celebra bucuria și farmecul sarbatorilor, printr-o serie de evenimente speciale. Aventuri in Neverland (28 aprilie, 11:00-12:00) Spectacolul de teatru „Aventuri in Neverland” va purta copiii intr-o calatorie magica alaturi de personaje precum Iepurașul…

Cartea „Spectacolul inteligenței umane” va fi lansata joi, la Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu”

13:10, 15.04.2024 - Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” din Baia Mare va gazdui joi, 18 aprilie, incepand cu ora 17.00, lansarea cartii „Spectacolul inteligenței umane”, autoare Viorica Parja, aparuta la Editura Napoca Star, Cluj-Napoca, 2024, eveniment in parteneriat cu Reprezentanța Maramureș a Uniunii Scriitorilor din…

Viața din Pata Rat, pe scena Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca. Premiera, pe 10 mai 2024.

18:05, 31.03.2024 - „Waste Side Story e despre povești pe care le aruncam la gunoi pentru ca e mai comod așa. Iar in spatele fiecarei povești e, de fapt, o viața. Și fiecare viața conteaza.” (Dan Vasile, regizor)

Viața din Pata Rat, pe scena Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca

13:45, 29.03.2024 - In seara zilei de 10 mai 2024, pe scena Operei Naționale Romane din Cluj-Napoca, va avea loc reprezentația unui spectacol inedit de opera contemporana, care vorbește despre viața comunitații din Pata Rat.

Spectacol de Ziua Femeii la Turda. Grupul Vocal Anatholis va susține un concert la Fabrica de Teatru

13:30, 29.02.2024 - Va invitam la un concert extraordinar de muzica pop-opera, susținut de Grupul Vocal Anatholis, soliști ai Operei Naționale Romane din Cluj Napoca. Acompaniați la pian de maestrul Krisztian Kosa, aceștia iși propun sa aduca primavara in suflet și un buchet mare de zambete tuturor. Rezervarea locurilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?