Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spectacol fascinant! Peste 200 de bărboşi din întreaga lume au participat la un campionat mondial

Publicat:

Spectacol fascinant in orasul Bath din sud-vestul Angliei. Peste 200 de barbosi din intreaga lume au participat la un campionat mondial pentru a decide cine este posesorul celei mai frumoase podoabe faciale.

Evenimentul nu a fost pentru barbatii timizi, deoarece pe langa o barba sau o mustata de toata frumusetea, participantii au facut si o scurta prezentare in fata juriului. Prin urmare, cei mai multi au purtat costume excentrice care le-au scos in evidenta personalitatea.

"Am venit pentru distractie, nu conteaza daca pierzi sau castigi. Cateva beri cu baietii, nu putea fi o…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ucigașul tacut care amenința intreaga omenire: Va face pandemia de Covid-19 sa para o problema minora

23:35, 13.05.2024 - Pandemia Covid-19 va parea „minora" in comparație cu ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice, avertizeaza profesorul Dame Sally Davies, fostul director medical al Angliei, informeaza Medifax.

Spectacol cultural la Titu, in cadrul unui proiect Erasmus. Au participat copii din Belgia și Romania

17:35, 07.04.2024 - Spectacol cultural in Parcul Orașenesc Titu, oferit tuturor in cadrul Proiectului Erasmus Drums gazduit de Liceul Teoretic „I.C. Vissarion”. Tema proiectului a fost „Comunicare multiculturala și multietnica prin muzica la instrumente de percuție și break dance”. Au participat elevi din Belgia de la…

Premier League: Manchester United vs Liverpool - Spectacol de gala pe Teatrul Viselor

10:55, 07.04.2024 - Manchester United - Liverpool, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 7 aprilie, de la ora 17:30, pe Old Trafford, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Judoka satmareni au paricipat la un seminar susținut de triplul campion mondial Ono Sohej

19:10, 24.03.2024 - Doi judoka de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Salajan-Kinczel Erik și Jeromos Almos, au participat sambata alaturi de antrenorul lor, Gergely Attila la un seminar susținut de catre dublul campion olimpic și triplul campion mondial, japonezul Ono Sohej. La seminarul organizat la Cegled,…

CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend

20:35, 22.03.2024 - Dupa o pauza de o saptamana, Formula 1 revine in weekendul 22 - 24 martie cu Marele Premiu al Australiei. The post CAMPIONAT MONDIAL Formula 1 revine in weekend first appeared on Informatia Zilei .

Premier League: Liverpool vs. Manchester City - Spectacol de gala pe Anfield

12:25, 10.03.2024 - Liverpool - Manchester City, meci contand pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 10 martie, de la ora 17:45, pe Anfield, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Doi barbați, reținuți dupa ce au participat la un scandal intr-un club din Targu Jiu

14:25, 03.03.2024 - Doi barbați, tata și fiu, au ajuns sambata in arestul IPJ Gorj, dupa ce au fost implicați intr-o bataie intr-un club din Targu Jiu. Din primele verificari efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul ca, un barbat, de 43 de ani, din Targu Jiu, și fiul acestuia, de 19 ani, pe fondul…

Juriul – proces pentru omor : un experiment TV fascinant

20:16, 25.02.2024 - In lumea televiziunii, exista emisiuni care ne prind in mrejele lor cu o forța gravitaționala ce pare sa contrazica chiar și cele mai familiare legi ale naturii. Un astfel de exemplu recent il constituie „Juriul: Proces pentru omor„, un experiment TV ce ar putea deveni unul dintre cele mai captivante…


Ce parere ai despre aceasta stire?