Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak și Ștefania au împlinit 4 ani de relație! Mesajul emoționant al artistului pentru ”Libelulă”: ”Mulțumesc pentru timp și inimă”

Publicat:

Speak și Ștefania trec prin cea mai frumoasa perioada a vieții lor și recent au aniversat patru ani de relație. Patru ani de cand se iubesc sincer, necondiționat și se sprijina unul pe celalalt. Artistul a postat un mesaj emoționant pentru ”Libelula” sa, insoțit de prima fotografie cu ei. Coprezentatorul de la Chefi la cuțite i-a mulțumit artistei pentru toata iubirea și timpul sau. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!

Ce a facut Florin Dumitrescu in plin scandal cu Antena 1: „E greu, dar nu ma las!”. Fanii nu se așteptau sa-l vada așa

16:50, 22.03.2024 - Florin Dumitrescu este in centrul atenției, dupa ce fostul jurat Chefi la Cuțite a refuzat sa se prezinte la filmarile pentru noul sezon al emisiunii. Bucatarul nu este deloc speriat de situație. Mesajul lui Florin Dumitrescu in plin scandal cu Antena 1: „E greu, dar nu ma las!”. Foto Florin Dumitrescu…

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Mesajul emoționant al fostului premier al Romaniei la moartea Mioarei. Petre Roman: „Țin neaparat sa-l spun...”

15:05, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a avut o prima reacție la moartea Mioarei, cea care i-a fost soție mai bine de 3 decenii. Petre Roman a transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii ca Mioara Roman s-a stins din viața.

Zi de sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu. Fiul pe care il are impreuna cu Lambada a implinit doi ani. Imaginile postate de fosta lui partenera: „Ești inima mea” / FOTO

11:40, 22.02.2024 - Ziua de astazi este importanta in familia lui Tzanca Uraganu. Unicul lui baiat, Andreas, a implinit doi ani. Cum este vorba de un moment special, Lambada a postat un videoclip alaturi de fiul ei și al manelistului.

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!


Ce parere ai despre aceasta stire?