Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPAŢIU - IMAGINEA SĂPTĂMÂNII Rachete lansate din Norvegia pentru a studia fenomenul de auroră

Publicat:

NASA a lansat cu succes proiectul AZURE, Auroral Zone Upwelling Rocket Experiment, la 5 aprilie 2019, de la din Norvegia.

Doua rachete XI-A au fost lansate la interval de doua minute (22:14 si 22:16 GMT), transportand echipamente stiintifice pentru a studia schimburile de energie care se produc la altitudini ridicate, in atmosfera, in timpul fenomenelor de aurora.

Misiunea AZURE are drept obiectiv masurarea densitatii atmosferice si a temperaturii cu instrumentele transportate de cele doua rachete.

De asemenea, cele doua rachete

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua alerta in Orientul Mijlociu: tir de rachete lansate din nordul Irakului spre o baza a coaliției antijihadiste din Siria

05:05, 22.04.2024 - Mai multe rachete au fost lansate duminica seara din nordul Irakului spre o baza a coalitiei internationale antijihadiste din Siria, au anuntat fortele de securitate irakiene care au gasit vehiculul folosit pentru a efectua aceste tiruri, transmite luni AFP, citat de AGERPRES.

Franța a interceptat rachete lansate de Iran asupra Israelului, anunța Macron: „La cererea Iordaniei”

12:30, 15.04.2024 - Președintele Emmanuel Macron a confirmat luni ca Franța a interceptat rachete și drone iraniene, care au vizat Israelul in noaptea de sambata spre duminica, la „cererea Iordaniei”, scrie Politico.

Rishi Sunak spune ca Forțele Aeriene britanice au doborat rachete lansate de Iran asupra Israelului

14:45, 14.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a confirmat, duminica, ajutorul acordat de Marea Britanie Israelului și a spus ca au fost trimise „avioane suplimentare” in regiune, in cadrul operațiunilor deja in curs de desfașurare in Irak și Siria, relateaza Sky News. El a mai spus ca Forțele Aeriene Regale ale Marii…

Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel

09:21, 14.04.2024 - Iranul a lansat un atac asupra Israelului. Sute de drone si rachete, lansate spre Israel. Iranul a lansat peste 100 de drone inarmate spre Israel ca represalii la un presupus atac israelian in Damasc care a ucis mai multi comandanti iranieni de rang inalt.

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete. Peste 300 de drone au fost lansate.

09:10, 14.04.2024 - Iranul a lansat sambata noaptea un atac major „fara precedent” asupra Israelului, lansand peste 300 de drone, rachete de croaziera și rachete balistice. Aproape toate proiectilele care au vizat Israelul au fost doborate.

Bombardamente intense in regiunea Sumi. Ucraina anunta ca a doborat 17 din cele 22 de drone si 7 rachete lansate de ruși

15:41, 18.03.2024 - Ucraina anunta ca a doborat 17 dintre cele 22 de drone si sapte rachete lansate de Rusia in noaptea de duminica spre luni. Au fost bombardamente intene in regiunea Sumi (nord-est), situata la frontiera, relateaza News.ro.

Primele victime ale atacurilor cu rachete lansate de rebelii Houthi pe mare. Doi membri ai unui echipaj de nava au murit

23:55, 06.03.2024 - Doi membri ai unui echipaj de nava au fost uciși intr-un atac cu rachete lansate de rebelii Houthi asupra unui cargobot aflat in largul sudului Yemenului, au anunțat oficiali americani. Acestea sunt primele decese provocate de atacurile gruparii asupra navelor comerciale, transmite BBC.

Iranul iși extinde arsenalul: Rachete cu raza lunga de acțiune lansate cu succes de pe o nava de razboi

16:40, 13.02.2024 - Iranul a anuntat marti ca a lansat pentru prima data rachete balistice cu raza lunga de actiune de pe o nava de razboi, o noua etapa in dezvoltarea programului sau militar, relateaza AFP. O nava a Corpului Garzilor Revolutionare, armata ideologica a puterii iraniene, "a lansat pentru prima data rachete…


Ce parere ai despre aceasta stire?