Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spaniolul care o acuza pe Inna de plagiat spera sa se inteleaga „amiabil” cu avocatii compozitorilor!

Publicat:

a starnit valva zilele trecute cand a declarat ca ii va da in judecata pe compozitorii piesei Innei, „”, sustinand ca hitul este, de fapt, un plagiat dupa propria lui piesa, „A minute of Life”. El si-a angajat o echipa de avocati si era, pana ieri, dispus sa se lupte in instanta si sa ceara despagubiri de 1 milion de le i (200.000 de euro). Intre timp, avantul lui a fost temperat, el sustinand acum ca incearca, mai intai, sa se inteleaga cu echipa din Romania pe cale amiabila. „Momentan, aceasta problema se afla in mainile avocatilor mei si nu as vrea sa vorbesc…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.

Diana Șoșoaca acuza o tentativa de omor la adresa unui lider SOS Romania și depune plangere penala

12:15, 15.04.2024 - Diana Șoșoaca, președinta formațiunii SOS Romania, a anunțat ca depune plangere penala dupa un incident in care un lider al partidului sau ar fi fost lovit in mod intenționat cu mașina.

Senatorul Țagarlaș: Sunt mandru sa pot contribui la imbunatațirea condițiilor de lucru pentru avocații din Romania

10:41, 10.04.2024 - Camera Deputatilor a adoptat proiectul care prevede instituirea posibilitatii atacarii in instanta a masurii reducerii prin hotarare judecatoreasca a onorariului contractat intre avocat si client. Senatorul Cristian Niculescu Țagarlaș este unul dintre inițiatorii proiectului de lege, afirmand ca este…

Poștașii au intrat in greva generala. Sindicatul acuza presiuni din partea conducerii

08:45, 01.04.2024 - Blocul Național Sindical, prin Sindicatul Lucratorilor Poștali din Romania, a anunțat ca incepand cu data de 1 aprilie, de la ora 00.00 au demarat greva generala in cadrul Companiei Posta Romana.

Premierul Ciolacu, intalnire cu avocații care au caștigat procesul Roșia Montana: „Au luptat chiar și cu deciziile unor foști prim-miniștri”

12:25, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, inaintea ședinței Executivului, ca a invitat la Guvernul Romaniei echipa de avocați care a caștigat procesul Roșia Montana pentru Romania și le-a mulțumit pentru aceasta victorie.

Cazul Roșia Montana. Avocați: „Suntem fericiți ca am evitat ca romanii sa suporte o povara de peste 6 miliarde de USD”

19:50, 10.03.2024 - Avocații care au reprezentat Romania la Washington se declara „mandri și fericiți” ca, dupa un arbitraj de aproape 9 ani, au putut obține, ca rezultat al „imenselor eforturi de echipa”, un rezultat prin care au evitat ca cetațenii Romaniei sa suporte o povara bugetara de peste 6 miliarde de dolari

Scandal intre „suveranisti”: Ilan Laufer parasește AUR și il acuza pe Simion

10:21, 01.03.2024 - Ilan Laufer, liderul Forța Identitații Naționale, a rupt alianța cu George Simion și AUR. Acesta il acuza pe Simion ca „isi disprețuiește partenerii și submineaza mișcarea suveranista.„ Forța Identitații Naționale parasește oficial AUR din cauza presiunilor exercitate de președintele AUR asupra membrilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?