Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soțul său a fost dat dispărut, însă după 3 ani a găsit un clip video cu el. Şocant ce a făcut bărbatul

Publicat:

O femeie din India și-a revazut soțul, care fusese dat disparut timp de trei ani. Potrivit polițiștilor, barbatul a fost dat disparut in anul 2016, insa de atunci el a fost intr-o relație cu o femeie transexuala.

Totul a ieșit la iveala in momentul in care o ruda de-a soției sale a vazut pe o aplicație de socializare un video cu barbatul, care era impreuna cu femeia transexuala. Aceasta a anunțat poliția, iar in scurt timp, barbatul a fost gasit in sudul statului , adica la numai 200 de kilometri distanța de soția sa, potrivit BBC.

Poliția a reușit sa dea de urmele barbatului,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | O femeie influencer pe TikTok a fost ucisa - Atacatorul s-a prefacut ca ii livreaza mancare și a impușcat-o

10:21, 28.04.2024 - Om Fahad, o femeie influencer din Irak, a fost impușcata mortal in fața casei. Anterior, ea a fost acuzata de imoralitate deoarece a publicat videoclipuri cu ea dansand, stand in fața oglinzii sau conducand o mașina. Poliția irakiana a deschis o ancheta.

O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din Tulcea

20:35, 29.03.2024 - O femeie de 36 de ani a fost gasita impuscata in piept, in masina sa, intr-o padure din judetul Tulcea. Ea a fost declarata decedata, dupa ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Sotul acesteia anuntase Politia ca ea a luat arma letala din casa si a disparut.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Un barbat a anuntat Politia ca i-a disparut sotia. Ati vazut-o?

19:00, 09.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din cadrul Sectiei 4 Pitești au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca soția sa, MAZILU FILOFTEIA, de 53 de ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau, de pe raza municipiului Pitesti, in ziua de 6 martie, și nu a mai revenit.

Caz șocant la Iași. Un barbat s-a "indragostit" de o femeie maritata și ii amenința soțul cu moartea

15:25, 06.03.2024 - Barbatul a inceput, inițial, sa posteze pe Facebook declarații de dragoste la adresa unei vecine, in timp ce pe soțul ei il amenința cu moartea.La inceput, cei vizați nu au luat in seama mesajele, dar situația s-a agravat la finalul anului trecut, cand pretendentul și-a urmarit "iubita"la serviciu,…

Caz șocant la Iași. Un barbat s-a "indragostit" de o femeie insurata și ii amenința soțul cu moartea

15:15, 06.03.2024 - Barbatul a inceput, inițial, sa posteze pe Facebook declarații de dragoste la adresa unei vecine, in timp ce pe soțul ei il amenința cu moartea.La inceput, cei vizați nu au luat in seama mesajele, dar situația s-a agravat la finalul anului trecut, cand pretendentul și-a urmarit "iubita"la serviciu,…

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.

Suna poliția daca o vezi: O femeie, cautata de rude, dupa ce a disparut de acasa acum o luna

16:31, 21.02.2024 - Polițiștii din Edineț intreprind acțiuni de localizare a unei femei de 83 de ani din satul Bratușeni, care la 26 ianuarie a plecat de la domiciliu și pana la moment nu se cunoaște locul aflarii sale.


Ce parere ai despre aceasta stire?