Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția sirianului găsit mort în portbagaj și-ar fi recunoscut crima- Surse

Publicat:

Andreea Patrașcu Haj Saleh, soția sirianului gasit mort într-o mașina, și amantul ei ar fi recunoscut ca ei sunt autorii crimei, potrivit unor surse din Parchetul Tribunalului București, citate de Agerpres. 

Urmeaza reconstituirea crimei, in care soția lui  ar fi folosit calmante pentru a-l adormi. Femeia ar fi fost unica moștenitoare a barbatului, potrivit Antena 1. 

Doua persoane au fost reținute pentru 24 de ore in cazul sirianului , gasit mort in 8 aprilie in portbagajul unui autoturism parcat pe șoseaua Pantelimon din București.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arest preventiv pentru turcul acuzat de uciderea femeii tranșate / Barbatul și-ar fi recunoscut crima - surse

22:10, 12.04.2024 - Cetateanul turc cercetat in cazul femeii al carei cadavru a fost gasit pe camp, la iesirea de pe A1, pe raza localitatii dambovitene Olteni, a fost arestat preventiv. Potrivit surselor Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei.

Afaceristul turc acuzat de uciderea femeii tranșate și-a recunoscut crima

21:20, 12.04.2024 - Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele afaceristului turc acuzat de uciderea femeii gasite tranșata in apropiere de autostrada Bucuresti-Pitesti, potrivit Antena 3 CNN. Barbatul este acuzat de omor și profanare de morminte.

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei in București: Soția acestuia a decedat

09:46, 09.04.2024 - Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei in București, Valeri Kuzmin, odata cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat ca soția ambasadorului a fost gasita decedata in timp ce se afla in locuința lor. Potrivit informațiilor furnizate, soția ambasadorului ar fi…

BREAKING Micuța Danka a fost ucisa / Doua persoane arestate

12:15, 04.04.2024 - Președintele Serbiei Aleksandar Vucic a anunțat ca fetița disparuta in urma cu 10 zile, Danka Ilici, a fost ucisa. Doua persoane au fost arestate. Poliția a arestat doua persoane suspectate ca au ucis-o pe micuța Danka și și-au marturisit crima, a declarat Vucic in sesiunea extraordinara a Guvernului…

Crima de la Padina: imaginile care rastoarna tot cazul. Cum ar fi inceput conflictul

03:00, 17.03.2024 - Apar dovezi noi in cazul crimei de la hotelul din Padina, in timpul unei petreceri cu vedete. Imaginile date azi publicitații spun o alta poveste despre incidentul care a avut loc in luna februarie. Ce incearca sa demonstreze avocatul fraților Fabian cu aceasta inregistrare Mai exact, filmarile vin…

Percheziții in București și alte doua județe. 12 persoane vor fi aduse la audieri SURSE

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, savarșite in perioada 2018-2022. Potrivit informațiilor „Adevarul”, 12 persoane vor fi duse la audieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?