Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Michael Schumacher, mesaj surprinzător la șase ani de la accidentul de ski

Publicat:

Au trecut aproape șase ani de la accidentul cumplit suferit de . Fostul pilot de Formula 1 a fost tratat intr-o clinica privata in toți acești ani și nu prea au fost informații despre starea lui de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

30 de ani de la moartea legendarului Ayrton Senna: „Daca vreodata voi avea un accident grav, sper sa fie unul fatal” » Cum a prezis ca cineva va sfarși tragic in locul in care a avut loc accidentul

13:26, 01.05.2024 - 1 mai e o zi trista pentru Formula 1 și lumea sportului. In 1994, Ayrton Senna, triplu campion mondial, murea intr-un accident teribil, petrecut pe circuitul de la Imola. Ayrton Senna a fost triplu campion mondial in „Marele Circ”, in 1988, 1990 si 1991, toate titlurile fiind castigate cu McLaren si…

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Fernando Alonso, chemat de comisari dupa accidentul lui George Russell » Britanicul de la Mercedes acuza: „Asta au aratat datele”

09:30, 24.03.2024 - Spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) și britanicul George Russell (Mercedes) vor fi audiați dupa Marele Premiu de Formula 1 de la Melbourne (Australia). In ultimul tur al cursei, George Russell a lovit violent parapetul și și-a distrus mașina, care a ramas in mijlocul circuitului, și a provocat…

Papa Francisc, mesaj SURPRINZATOR pentru Ucraina. Ce soluție le-a sugerat oficialilor de la KIev?

22:45, 09.03.2024 - In interviul pentru postul elvetian RSI, realizat cu mai mult timp in urma, Papa Francisc a fost intrebat care este pozitia sa cu privire la dezbaterea intre cei care spun ca Ucraina ar trebui sa renunte, deoarece nu a fost capabila sa respinga fortele rusesti, si cei care spun ca facand acest lucru…

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.

Soția lui Emil Boc, mesaj dureros pentru dupa moartea fostei sale fine, Camelia Tișe. A fost condusa pe ultimul drum: ”Ne-am promis sa...”

15:50, 07.02.2024 - Moartea Cameliei Tișe a lasat multa durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. Soția lui Emil Boc, Oana Boc, a transmis un mesaj sfașietor pentru fosta ei fina, prin care a exprimat cat de mult regreta faptul ca a murit. Camelia Tișe a lasat in urma o familie frumoasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?