Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Daniel Onoriu, primele declarații după ce l-a vizitat pe pilotul de raliuri în spital: „Arată foarte bine”

Publicat:

In aceeași zi in care Daniel Onoriu s-a trezit din coma , pilotul de raliuri a fost vizitat la spital de soție, de , și de fiica lor. Partenera de viața a acestuia a facut primele declarații despre starea acestuia, dupa cele 55 de zile de coma. a dezvaluit pentru emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV ca soțul ei nu poate inca comunica normal, insa ințelege tot ce se petrece in jurul lui. „Doar ce am ieșit mai devreme de la Daniel. Este conștient, cooperant, ințelege tot ce ii spun, inca nu poate vorbi pentru ca fiind de atatea zile in spital, peste 55 de zile, are…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Mihaela Geoana despre fiica ei, Ana, la un an de la casatoria cu americanul Garrett Cayton. „Inca aștept. Ne dorim foarte mult”

09:55, 01.06.2024 - Anul trecut Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoana, s-a casatorit cu iubitul american, Garrett Cayton, iar acum, parintii ei iși doresc sa devina bunici. Mihaela Geoana a facut primele declaratii despre acest subiect, intr-un interviu acordat revistei ViVA!.„Inca aștept. Aici, Ana, fiica mea, este…

Acces Direct. Mama principalului suspect in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj gasita moarta, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era suparat in ziua aia”

18:30, 29.05.2024 - Parinții Raisei sunt in stare de șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta intr-o rapa, langa casa. Familia ei s-a intors din Spania in Romania și vor sa se faca dreptate. Cei doi sunt convinși ca verișorul nu ar fi putut sa o ucida singur, in timp ce mama adolescentului spune ca nu are…

Știrile Antena Stars. Adi Minune, gest impresionant pentru soția lui. Partenera manelistului deține monopol pe finanțele familiei: „Pentru tot restul vieții...”

16:56, 29.05.2024 - Adi Minune și soția lui sunt impreuna de cand erau doi adolescenți și se mandresc cu familia lor. Manelistul spune ca are mare incredere in partenera lui, caruia nu i-a impus nimic atunci cand vine vorba de finanțe.

Jean Gavril a devenit tata pentru a doua oara. Primele imagini cu fiul artistului și al Biancai: „Bun venit in familia noastra!”

14:35, 11.05.2024 - Soția lui Jean Gabril a nascut un baiețel. Acum, artistul este tata și de fata și de baiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! a publicat un videoclip cu toata familia.

Știrile Antena Stars. Delia, soția lui Lino Golden, primele declarații dupa cununie. Care a fost cel mai emoționant moment de la starea civila: "Tremuram foarte tare..." / VIDEO

15:55, 22.04.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Lino Golden și Delia Salchievici s-au casatorit civil. Cei doi au devenit, oficial, soț și soție, dupa o relație de un an și jumatate. In cadrul emisiunii Știrile Antena Stars, Delia a facu primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața sa.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații dupa ce ea și artistul au devenit parinți pentru prima data. Miruna a adus pe lume un baiețel: „Abia aștept sa...” / FOTO

16:05, 06.04.2024 - Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca. Partenera artistului a adus pe lume un baiețel.

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?