Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore a împlinit 31 de ani! Ce mesaj le-a transmis fanilor. „Pentru mine ziua asta e de două ori mai deosebită față de alți ani”

Publicat:

La 31 de ani, Sore este o femeie fericita și implinita. Are o cariera de succes, o familie frumoasa și...multe planuri de viitor, dupa cum chiar ea a dezvaluit. Astazi, mai mult ca oricand, a avut mari motive de bucurie, pe care le-a impartașit cu fanii sai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe aniverseaza astazi 7 ani de cand s-a cununat civil cu tatal copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO

16:50, 29.04.2024 - Zi speciala in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV și barbatul alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani, tatal copiilor ei, celebreaza șapte ani de cand s-au casatorit civil. Ce mesaj a transmis vedeta cu aceasta ocazie.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Madalina Crețan, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Ce i-a transmis artista celei care i-a dat viața: "Mamina mea frumoasa..." / FOTO

16:46, 16.03.2024 - Sarbatoare in familia Madalinei Crețan! Mama soției regretatului artist Nosfe iși aniverseaza ziua de naștere, iar fiica sa a fost cea care i-a transmis cateva ganduri emoționante prin intermediul rețelelor de socializare. Ce a scris fosta concurenta de la Chefi la cuțite pentru cea care i-a dat viața.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Oana Roman, primul mesaj dupa ce și-a inmormantat mama. Ce a transmis vedeta: „Mulțumesc pentru…”

15:51, 28.02.2024 - Oana Roman a transmis primul mesaj catre fani, la o zi dupa ce a inmormantat-o pe mama sa, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare unde mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o in aceste momente cumplite de durere. Oana a mai marturisit ca toata aceasta…


Ce parere ai despre aceasta stire?