Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, mesaj dureros la 7 luni de la tragedie. În ce stare e acum cântăreața. ”Să faceți o rugăciune pentru ea”

Publicat:

In urma cu șapte luni o veste șoc a zguduit lumea showbiz-ului și a muzicii. Cantareața Maria Macsim Nicosara a fost dusa inconștienta la spital, dupa ce cu puțin timp in urma s-a anunțat ca a fost gasita in casa in stare foarte grava! Medicii au fost rezervați in privința șanselor sale de supraviețuire, insa acum e in recuperare. Ce mesaj emoționant a transmis sora sa! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Florin Piersic se afla in "stare generala grava", in urma unui sepsis. Ce spun medicii

15:35, 09.05.2024 - Actorul Florin PIersic a fost internat, joi, la Spitalul Foisor din Bucuresti. Medicii au anunțat ca se vor face investigatii suplimentare pentru a decide pasii care vor fi urmati in continuare.

Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata

09:10, 09.05.2024 - Stare de sanatate. Florin Piersic va fi transferat la o clinica privata, dupa care va fi dus la Spitalul Foișor din Bucuresti, potrivit unor surse medicale. Florin Piersic  este mai bine, spun surse medicale pentru Antena 3 CNN. Actorul este conștient și vorbește cu echipa medicala de la Institutul…

Tragedie intr-un restaurant din Sibiu: O femeie a decedat dupa ce s-a inecat cu cartofi prajiți

08:45, 30.04.2024 - Chiar daca a primit ingrijiri de urgența prompte din partea unui voluntar de la Crucea Roșie și a echipajului ISU Sibiu, ea a fost transportata in stare critica la Spitalul Județean din Sibiu pe 21 aprilie.Medicii au incercat sa-i salveze viața Mariei, insa fara rezultatCu toate eforturile depuse de…

Tragedie: o actrița de 30 de ani a murit, dupa ce medicii au diagnosticat-o in mod greșit cu „anxietate”

07:35, 07.03.2024 - Emily Chesterton avea doar 30 de ani cand a suferit un stop cardiac dupa ce, anterior, a mers la medic de doua ori și s-a plans de dureri la nivelul gambelor și dificultați de respirație. Cadrul medical i-a spus ca sufera de anxietate. Emily Chesterton, 30, dies of blood clot, her actress Mother tells…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Tragedie intr-o comuna clujeana! Un copil in varsta de 11 ani a murit in urma unui accident stupid!

12:46, 23.02.2024 - Un accident stupid a dus la decesul unui copil in varsta de 11 ani dintr-o comuna clujeana. Medicii s-au luptat sa-i salveze viața insa totul a fost in zadar. O tragedie s-a abatut asupra unei familii din comuna clujeana Bobalna, un copil de 11 ani murind la spital, la cateva zile dupa ce a suferit…

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?