Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora lui Kim Jong Un face un salt ULUITOR în carieră: a fost promovată într-un post de rang înalt în stat

Publicat:

Sora si consiliera dictatorului nord-coreean , , a fost numita in functie in cel mai inalt organ al Executivului - de Stat -, potrivit agentiei oficiale nord-coreene de presa KCNA, relateaza AFP, informeaza News.ro.

, o consiliera foarte apropiata a fratelui sau, a fost numita membra a de Stat, in cadrul unei serii de schimbari, aprobate de catre , Parlamentul nord-coreean, folosit pe post de camera de inregistrare de catre Executivul de la Phenian.

Noua membri ai Comisiei au fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Sora lui Kim Jong Un neaga ca Rusia și Coreea de Nord fac schimb de arme: „E cea mai absurda teorie. Nu sunt de vanzare”

09:05, 17.05.2024 - Kim Yo Jong, puternica sora a liderului nord-coreean Kim Jong Un, a negat din nou un schimb de arme cu Rusia, a relatat, vineri, agentia de stat KCNA, ea afirmand ca sistemele de arme recent dezvoltate si actualizate ale tarii sale nu sunt de vanzare pentru alte state, potrivit Reuters.

Kim Ki Nam, maestrul propagandei nord-coreene, a murit la varsta de 96 de ani. Cu cine l-a comparat presa de la Seul

14:15, 08.05.2024 - Kim Ki Nam a murit din cauza varstei inaintate și a unei „insuficiențe multiple a organelor” pentru care primea tratament din 2022, a precizat KCNA, agenția oficiala de știri de la Phenian, relateaza HotNews.ro.Potrivit sursei citate, inmormantarea a avut loc miercuri dimineața devreme. Kim Jong Un…

Premierul Japoniei a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a anunțat sora liderului nord-coreean

12:30, 25.03.2024 - Prim-ministrul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a afirmat luni Kim Yo Jong, influenta sora a liderului nord-coreean, apreciind totodata drept putin probabila aceasta intrevedere fara o schimbare politica din partea Japoniei, relateaza AFP.

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

Agenția nord-coreeana: Kim Jong Un a condus un nou model de tanc. VIDEO

09:55, 14.03.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a condus un “nou tip de tanc de lupta” in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat agentia de presa nord-coreeana KCNA. Imbracat intr-o jacheta de piele neagra, Kim Jong Un…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.


Ce parere ai despre aceasta stire?