Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sofia - Guvernul Borisov supravieţuieşte unei noi moţiuni de cenzură

Publicat:

Guvernul de centru-dreapta bulgar, condus de premierul , a supravietuit marti unei motiuni de cenzura depuse in parlament de opozitia socialista, transmite Reuters potrivit Agerpres. Impotriva motiunii au votat aproximativ 124 dintre cei 240 de parlamentari bulgari, in timp ce 102 de parlamentari au sustinut motiunea.

Aceasta este cea de-a cincea motiune de cenzura depusa contra actualei coalitii guvernamentale formate in 2017.

Motiunea a fost depusa la 15 iulie de bulgar, care a cerut demisia guvernului Borisov pe fondul protestelor din intreaga…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Suedezii il contrazic pe Elon Musk și afirma ca greva și boicotul impotriva Tesla continua

16:31, 10.04.2024 - IF Metall, unul dintre cele mai mari sindicate din Suedia, a declarat miercuri ca greva impotriva Tesla continua in țara nordica, in pofida afirmațiilor facute de Elon Musk, CEO-ul producatorului de mașini electrice, ce ar putea sugera contrarul relateaza Reuters.

Zeci de mii de oameni au marsaluit la Budapesta impotriva guvernului lui Viktor Orban

19:25, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters.

VIDEO - Zeci de mii de israelieni protesteaza la Ierusalim fata de guvern, Netanyahu se opereaza de hernie

22:55, 31.03.2024 - Zeci de mii de persoane au manifestat duminica la Ierusalim impotriva guvernului lui Benjamin Netanyahu si impotriva derogarilor de la serviciul militar acordate barbatilor evrei ultraortodocsi, scene care amintesc de protestele de strada in masa de anul trecut, relateaza Reuters. Grupuri de protestatari,…

Finlanda si Suedia vor sanctiuni mai dure ale UE impotriva Rusiei

14:16, 26.03.2024 - Finlanda si Suedia considera ca Uniunea Europeana trebuie sa-si inaspreasca sanctiunile contra Rusiei pentru moartea in inchisoare a opozantului Aleksei Navalnii, a afirmat marti ministrul de externe suedez Tobias Billstrom, potrivit Reuters.

Greta Thunberg, impiedicata de politie sa blocheze Parlamentul suedez. Tinerii mobilizati de cinci ani in lupta impotriva modificarilor climatice opriți

19:15, 12.03.2024 - Politia suedeza a evacuat-o marti cu forta pe activista in lupta impotriva modificarilor climatice Greta Thunberg - care bloca impreuna cu alti activisti intrarea in Parlamentul suedez, relateaza Reuters si AFP, potrivit news.ro Doi politisti au luat-o pe sus pe activista si au depus-o jos la aproximativ…

Putin susține ca Rusia e pe cale sa creeze vaccinuri impotriva cancerului și medicamente imunomodulatoare

21:25, 14.02.2024 - Presedintele Vladimir Putin a anunțat miercuri ca oamenii de stiinta rusi sunt aproape de a crea vaccinuri impotriva cancerului si ca aceste seruri ar putea fi disponibile in curand pentru pacienti, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?