Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoc în lumea fotbalului: Manchester City ar putea fi exclusă din Liga Campionilor

Publicat:

, clubul englez a incalcat regulamentul fair-play-ului financiar si ar fi facut declaratii false privind capitolul financiar, supraevaluand astfel anumite contracte de sponsorizare cu principalul sponsor al clubului, compania aeriana . Sursa citata mai scrie ca ancheta este in desfasurare de mai multe luni si inclusiv de Fotbal investigheaza neregulile clubului . Membrii comisiei UEFA care au analizat si (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erling Haaland, starul fotbalului, va conduce armata sa in Clash of Clans! Un nou rege barbar vine la putere in lumea jocului!

22:01, 30.04.2024 - Erling Haaland, atacantul-bulldozer de la Manchester City, va deveni personajul principal in celebrul joc de mobil Clash of Clans, au anunțat dezvoltatorii de la Supercell. Versiunea animata a lui Haaland va deveni Regele Barbar in joc, au declarat cei de la Supercell. Incepand de miercuri, jucatorii…

Doliu in lumea sportului: fostul președinte al unui club de legenda a murit

17:41, 19.04.2024 - Keswick a detinut functia timp de 7 ani, pana cand a demisionat in 2020."Cu mare tristete, clubul Arsenal anunta decesul fostului presedinte, Sir Chips Keswick. In perioada in care el a fost presedinte, Arsenal a evoluat in Liga Campionilor si a castigat Cupa Angliei de trei ori ori. A fost toata viata…

Liga Campionilor: Real Madrid s-a calificat in semifinale invingand Manchester City la lovituri de departajare

08:45, 18.04.2024 - Echipa spaniola Real Madrid s-a calificat miercuri seara in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins, in deplasare, la lovituri de departajare, scor 4-3, campioana en-titre a Europei, Manchester City, scrie news.ro .

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

Pep Guardiola ii ataca din nou pe șefii fotbalului: „Afacerile trebuie sa continue”

11:15, 25.02.2024 - Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, s-a plans din nou, voalat, de programul incarcat al echipei sale. Pentru Manchester City, meciul cu Bournemouth a fost deja al șaselea disputat in februarie. A jucat de 5 ori in Premier League și o data in Liga Campionilor, in „optimi”, cu FC Copenhaga.…

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.


Ce parere ai despre aceasta stire?