Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley și Gina Pistol, botez în secret pentru micuța Josephine. Ce invitați de top au participat la eveniment și cine i-a dat în vileag

Publicat:

Bucurie mare in familia lui Smiley și a ! Micuța Josephine a fost botezata, iar evenimentul a fost organizat in mare secret, cei doi dorindu-și sa fie cat se poate de discreți. Totuși, chiar daca s-au ferit de ochii curioșilor, se pare ca la petrecere au venit invitați de top ce i-au dat de […] The post Smiley și , botez in secret pentru micuța Josephine. Ce invitați de top au participat la eveniment și cine i-a dat in vileag appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

VIDEO - Gestul lui Smiley fața de Gina Pistol, care a starnit furie pe internet: ”Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

16:05, 24.04.2024 - Smiley este considerat unul dintre baieții buni din industria muzicala din Romania, dar un gest facut recent i-a starnit pe fani, care l-au criticat. Cantarețul s-a filmat in momentul in care i-a dat o palma peste fund soției sale, Gina Pistol. Gestul s-a vrut unul amuzant, pentru tot clipul a fost…

Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

10:55, 24.04.2024 - Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste” Continue reading Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste” at Tabu.

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Cu ce iși ocupa Gina Pistol timpul in Bali cat Smiley este cu muzica. Sunt pentru prima data in aceasta destinație exotica: „Dupa foarte mult timp...” / FOTO

17:30, 04.04.2024 - Gina Pistol și Smiley reușesc sa imbine utilul cu placutul. Artistul este ocupat cu muzica in Bali, in timp ce prezentatoarea TV se bucura din plin de vacanța. Cei doi sunt pentru prima data in aceasta destinație exotica și sunt convinși ca vor reveni.

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!


Ce parere ai despre aceasta stire?