Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley, declaraţii inedite despre botezul fiului Antoniei şi al lui Alex Velea: "Sunt emoţionat!"

Publicat:

Smiley va fi nasul de botez al copilului lui si al Antoniei. Smiley este nerabdator sa îl boteze pe micutul , deoarece stie cât de mult si-a dorit Velea un copil si se bucura nespus pentru el.

"Am avut exercitiu la botezul fetitei lui Pavel. Sunt foarte onorat, emotionat, entuziasmat ca o sa am acest rol în fata baietelului . Suntem foarte buni prieteni si bucuria pe care o traieste în momentul asta e si a mea. Stiu cât de mult si-a dorit un copil si cât înseamna pentru el!",…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Christian Sabbagh, declarații despre lupta fiului sau cu autismul. Copilul a fost operat la Viena: „Progresul se va vedea in timp”

16:20, 22.05.2024 - Cunoscutul prezentator TV a anunțat de curand pe pagina sa de Facebook ca ia o scurta pauza de la pupitrul știrilor pentru a fi alaturi de baiețelul sau, care a fost diagnosticat in urma cu trei ani cu TSA (tulburare de spectru autist).

Xtra Night Show. Damian Draghici, declarații dupa ce Dinu Maxer a spus ca el și Smiley i-au furat piesa: "Acum pe bune..." / VIDEO

23:30, 20.05.2024 - Invitat in aceasta seara la Xtra Night Show, Damian Draghici a facut declarații dupa ce Dinu Maxer a spus ca el și Smiley i-au furat piesa. Ce a spus artistul despre melodia cu titlul "S-a furat mireasa" lansata de curand.

Romanii au talent 19 aprilie. Cine va urca pe scena in ediția din aceasta seara. „Noi trebuie sa cautam soluții in viața asta, nu sa ne plangem”

10:40, 19.04.2024 - In aceasta seara, la Romanii au talent, noi concurenti urca pe scena pentru a impresiona juriul. La masa juriului, Andi, Andra, Dragoș și Bobo sunt gata sa fie vrajiți, iar Smiley și Pavel, ii așteapta in culise pe concurenți pentru a le testa energia și a le da starea de bine.Ca de fiecare data, eroii…

Sacrificiile pe care le face Alex Velea pentru cariera! Regulile pe care artistul și le-a impus / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Alex Velea vorbește despre sacrificiile pe care le face pentru cariera. Regulile pe care artistul și le-a impus și dupa care se ghideaza. La ce nu renunța soțul Antoniei nici macar atunci cand merge in vacanța.

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Imagini rare cu baieții Antoniei și ai lui Alex Velea. Dominic și Akim au avut parul vopsit in vacanța de vara

11:05, 27.03.2024 - Antonia și Alex Velea au impreuna doi baieți, pe Dominic și Akim. Micuții sunt pasionați de muzica la fel ca parinții lor celebri. In varsta de 34 de ani, cantareața Antonia e mama a trei copii. Din mariajul cu Vincenzo Castellano o are pe Maya, care are 13 ani și traiește in Italia cu familia tatalui…

Imagini cu Antonia in rochie de mireasa. Reacția fanilor a venit imediat dupa ce artista a facut totul public. „Vai, ce m-am distrat”

09:30, 23.03.2024 - Antonia și Alex Velea și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au publicat imagini cu ei in mire și mireasa. Momentul a fost filmat și face parte din videoclipul piesei lansate de Puya și artista. Ea a transmis și un mesaj, iar admiratorii i-au felicitat pentru idee.Antonia a lansat o noua melodie…


Ce parere ai despre aceasta stire?