Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sluj: să pupi poala popii

Publicat:

Prima natura a omului e sa se indestuleze.

A doua, sa procreeze.

A treia latura umana e slujul: precum in haite – exista permanent un mascul alfa, de unde, piramidal in jos, e progenitura care se pleaca, mult mai tarziu – triburile, apoi organizatiile, gastile si, in final, grupurile de interese.

Sluj: sa pupi poala popii. Sa pupi capetenia in cur, sa pupi, cu naturalete – daca se poate – boierul pe toala, sa pupincuresti apoi seful, dupa aia, cel mai sef dintre sefi.
Am vazut tabloul, pictura lui : era o coloana de pupici pe verticala.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun moment sa dai ”ortul popii” e de Paște! Așa iși face reclama o firma din zona…

21:10, 24.04.2024 - O firma din zona care realizeaza locuri de veci, a lansat o oferta in preajma sarbatorilor pascale: ”pana la 20% pentru toata lumea, iar pentru pensionari avem o reducere de 30% pentru granitul masiv!”. Evident, dincolo de promoția in sine sau de hazul pe care l-ar putea genera involuntar, asocierea…

Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala

08:15, 05.04.2024 - Fara sa intru in amanunte – formarea și comportamentul fiecarei formații politice care se simte bine pe extreme are loc conform unui algoritm de pe... The post Enola Day – Fala noastra AUR poarta, noi doar stam cu moaca-n poala appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce conotații poarta expresia „A da ortul popii”

06:45, 07.03.2024 - Mulți o folosesc, puțini ii cunosc adevaratele semnificații. Astazi, la „Dicționar cultural”, totul despre construcția de cuvinte „A da ortul popii”, dar și lamuriri relaționate cu termenii „ciulama”, „pastrama”, ori „duduie”. 

Cuvinte cheie:

poala popii costin cretu

Ce parere ai despre aceasta stire?