Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slovacia lanseaza un program de antiausteritate

Publicat:

Premierul social-democrat slovac , invins la alegerile prezidentiale din martie de milionarul filantrop , a lansat sambata un program atragator pentru electorat, anuntand un set de masuri antiausteritate, cu doi ani inainte de urmatorul scrutin legislativ, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Val de reacții dupa tentativa de asasinat din Slovacia: Un atac impotriva democrației

19:21, 15.05.2024 - Numeroși lideri europeni au transmis mesaje dupa tentativa de asasinat din Slovacia. Este un atac impotriva democrației, a fost concluzia liderilor. Premierul slovac Robert Fico a fost impușcat in abdomen in timpul unui eveniment public.

Cum arata barbatul care l-a impușcat pe premierul Slovaciei! Imagini noi de la momentul atacului. Robert Fico este in stare critica / FOTO

17:21, 15.05.2024 - Au aparut primele imagini cu atacatorul din Slovacia, care l-a impucat pe Robert Fico! Barbatul a fost prins și imobilizat de oamenii legii, la scurt timp dupa ce a produs incidentul halucinant. Intre timp, Robert Fico se afla in stare critica la spital!

Cine este pro-rusul Robert Fico, premierul Slovaciei

17:05, 15.05.2024 - Robert Fico s-a intors la putere și a preluat funcția de prim-ministru pentru a patra oara dupa ce partidul sau de stanga, Smer (Direcția) a caștigat alegerile parlamentare din Slovacia la sfarșitul lunii septembrie 2023, pe o platforma pro-rusa și anti-americana.

Reacția președintelui din Slovacia, dupa ce premierul țarii a fost impuscat. Robert Fico a fost dus de urgența la spital: ”Sunt șocata”

16:51, 15.05.2024 - Este alerta maxima in Slovacia! Premierul țarii a fost impușcat! Incidentul șocant s-a petrecut intr-un oraș din centrul țarii, iar Robert Fico a fost dus de urgența la spital. A reacționat și președintele Slovaciei, Zuzana Caputova, care a transmis un mesaj pentru premier.

UPDATE. Premierul slovac Fico, ranit intr-o tentativa de asasinat. VIDEO

16:41, 15.05.2024 - Robert Fico, premierul Slovaciei, a fost ranit miercuri, dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase asupra acestuia. Incidentul a avut loc dupa o reuniune a cabinetului slovac, cand premierul Fico a ieșit in public, potrivit presei din Slovacia. Acum, premierul slovac este transportat la spital.…

Premierul slovac Fico, ranit intr-o tentativa de asasinat

16:26, 15.05.2024 - Robert Fico, premierul Slovaciei, a fost ranit miercuri, dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase asupra acestuia. Incidentul a avut loc dupa o reuniune a cabinetului slovac, la Bratislava, cand premierul Fico a ieșit in public, potrivit presei din Slovacia. Acum, premierul slovac este transportat…

Premierul slovac, Robert Fico, a fost impușcat. Ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe

16:26, 15.05.2024 - Momente de panica astazi in Slovacia, dupa ce premierul a fost impușcat. Robert Fico ar fi fost lovit cu doua sau trei gloanțe, potrivit primelor informații, iar un prim suspect a fost deja reținut.

Slovacia refuza sa implementeze noul sistem pentru migratie al Uniunii Europene

12:00, 17.04.2024 - Premierul slovac Robert Fico a spus ca refuza sa implementeze in tara sa noul sistem pentru migratie al Uniunii Europene, potrivit Reuters. „Spunem fara echivoc ca nu se poate ordona unei tari sa accepte - in cazul Slovaciei - pina la 300 de migranti despre care nu stii nimic, sau sa platesti 20.000…


Ce parere ai despre aceasta stire?